-
Hvala ivarici.
Evo da malo pojasnim:
Kad sam rodila posjetila me divna patronažna sestra koja me nakon nekih 2 mjeseca nazvala i pitala ako želim sudjelovati u projektu Grupe za potporu dojenju. Ova grupa je osnovana u suradnji s UNICEFOM.
Prvi sastanak održao se u DZ Podmurvice (Rijeka) danas u 11.30. Više manje smo se samo upoznavali i svaka mama je ispričala ukratko svoju priču o dojenju. Grupa je namjenjena svim mamama (dojilicama i nedojilicama) i trudnicama koje se žele informirati, družiti i imati podršku iskusnih mama.
Namjeravamo se nalaziti cca jednom mjesečno a možda i češće i organizirati druženja, izlete, možda telefon za "hitnoće", edukaciju osoblja u rodilištu (iskustva rodilja) itd.
Ako se netko želi pridružiti neka se slobodno javi na ovaj topic.
Ne znam točno kada će biti sljedeći sastanak ali pokušat ću zainteresirane cure obavjestiti čim budemo znali. Pretpostavljamo da će sljedeći sastanak biti u DZ u Cambierievoj ulici.
Eto, to je to.
Mislim da je ovo jedna dobra akcija i voljela bih da se što više cura javi da pomognemo jedna drugoj i pružimo si međusobno podršku.
Ja sam osobno jedva dočekala priliku da nekome pomognem s dojenjem tako da se nadam da će ova grupa narasti i dugo djelovati.
Ako sam nešto krivo napisala nemojte mi zamjeriti. Samo pokušavam proširiti informaciju a znam da je ovo najbolje mjesto za to.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma