Vjerujem da će me, u ovome što ću reći, bezrezervno podržati i mendula i ms ivy i anchie 76tatek prvotno napisa
: naravno, tatek.
Čim jedna od strana, iz bilo kojeg razloga želi prekinuti dojenje, to je u redu.
Ja sam prekinula naše 30 mjesečno dojenje jer mi je bilo teško njeno na tri minute prištekavanje, 5 traje odštekavanje, pa onda opet prištekavanje, pa za 2 minute gotovo, za 7 minuta.... i to su sve bila dnevna nasisavanja. Nakon 2,3 tjedna ja sam u dojenju (takvom kakvo sam spomenula) prestala gledati ikakvu korist jer smo bile u zatvorenom krugu: ja šizila radi toga, ona šizila radi moje šize. Ali nisam imala volje ponovno uspostavljati neke ležernije uvjete oko cicanja - u jednom trenutku sam zaključila da je to - to i odlučila prekinuti.
Samo, tatek, kad jednom krenete s tim, nema nazad. Taj period je težak sam po sebi, žena se lomi, dijete plače, moli... Tek tada s djetetom treba provoditi puuuno više vremena nego do tada, pružiti puuuuno nježnosti i ljubavi kako se ne bi osjetilo odbačenim. Puno vremena s mamom u igri i maženju, dok dijete ne shvati da je mama uvijek tu, sa sisom ili bez sise - da tako kažem.

: naravno, tatek.
Odgovori s citatom