Pokazuje rezultate 1 do 50 od 250

Tema: Biseri IV

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    kloklo avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Sireno, da mi je vidjet to šetanje

A sad mi...
    Miro i ja se uvijek pokefamo oko toga što on, po mom mišljenju, prejako nabija mjuzu...
    Tako se sinoć ja spremam napravit svoju redovnu vožnju biciklom oko Jaruna i na vratima vrištim na Mireka da stiša tu lajnu, a Leona me potapša po nozi i ozbiljno kaže: Samo ti mirno idi, mamice, ja ću paziti na njega!

goga123 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2013

Početno

Svi su super, Sven, Flora, Fiona, Leona... SVI, baš svi
    A evo jednog od Vide, još dok je bila u fazi ''nisam ja mala!''. Dakle, davno.

Tada je bila večer i gledali smo TV svi zajedno. Na Dnevniku je naišla neka političarka...
    V: Ahh... (uzdiše) Kako je meni teško uz ovu dosadnjakovićku... Previše priča, trebalo bi se nešto poduzeti...

Ja se na sekundu okrenem prema MMu i spomenem mu nešto o sutrašnjem roditeljskom u vrtiću, a kad sam se okrenula, imala sam što vidjeti...
    Na TV-u je selotejp!
    Ja: Vido, što je ovo?
    V: Mjere opreza. Sad je gotovo, više neće pričati.

Poslije sam je pitala gdje je to vidjela, odgovor je bio, kao i obično: ''A gdje ja živim, u kontejneru ili?

2. biser, također ista faza, 5- 6 godina...
    Ručamo mi paradajz sos, govedinu i pire krumpir... Vidim, gleda ona u mene, znam što hoće...
    ''Hoćeš to malo zaliti s Cedevitom?'' ''Pa dobro da si skužila, mislila sam da nikad nećeš.''
    Radim ja Cedevitu, ona jede. Dam joj ja čašu i odem na WC. Dođem u kuhinju, pitam: ''I, kako napreduje?''
    V (ponosno):''Izvrsno, mama! Evo, zalila sam!''
    Tanjur je bio preliven Cedevitom. Divno.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •