Markovi uleti curicama
Đe si mala !
Alo ljepotice dođi !
Mala, dođi ovamo !
Ajme što si lijepa !
Moj komentar :shock: :shock: :shock:![]()
I svaki put mu upali .................![]()
Markovi uleti curicama
Đe si mala !
Alo ljepotice dođi !
Mala, dođi ovamo !
Ajme što si lijepa !
Moj komentar :shock: :shock: :shock:![]()
I svaki put mu upali .................![]()
U nedjelju smo bili u Kopačkom ritu. Sjedimo u restoranu i pričamo o pticama, dok nebom kruže čaplje i kormorani. Dečki su na terasi pronašli i lastavičja gnijezda, koja su ih duuugoo zabavljala.
Odjednom Karlo:Čuj, čuj!
Mi svi: :?
Ja: Ništa ne čujem. Šta trebam čuti?
Karlo: Nisi čula moju pticu? Pustio sam goluba iz guzice!
Zemljo, otvori se!
A ja naivno očekivala mili pjev neke rijetke, ugrožene ptičice.![]()
na moru smo i V zapela za vodeni tobogan, ogromni napuhani i dolje je mali bazen
piše za djecu od 6-14 godina, ali ona je tako zapela da smo slagali da ima 6
i spusti se ona 1x, pljusne ko daska u vodu
ajde spusti se još 2x, ali jedva nekako, više radi prijatelja s kojim je bila nego zbog gušta, i neće više
i izvadimo je, hvalimo kako je super bila hrabra, pitamo hoće li opet, kaže ona: hoću, hoću
pitam: hoćemo sutra?
a ona: mislim da bi bilo bolje kad budem imala 7 godina, ili zapravo još bolje, kad budem imala 8![]()
a ja joj kažem da mi je žao da je nisam slikala na toboganu
kaže ona : ma nema veze, možeš me slikati POKRAJ tobogana
Kupila im baba papuče još jesenas. Bile im velike i uredno sam ih krila dok ih nisu otkrili nekomm prilikom i apsolutno se oduševili njima. Ja sam iskreno protiv papuča kod tako male (i brze i trapave i bezglave) dece ali ko mene pa pita![]()
Elem, potrči Boris malopre od komšinice, saplete se i padne. I krene mm:
-Pa jesmo rekli da ne nosite te papuče?
- Pa rekli smo![]()
- Da vas ne vidim više u njima, jasno?
- Jasno![]()
(penju se kod mene, ja ih čekam na terasi)
- Mamaaaa, pao sam![]()
- Čula sam
- Tata kaže da neće da nas vidi u paučama![]()
- Neću ni ja da vas vidim u njima. Napolju samo u sandalama
- A unutra?
- Ako baš hoćete onda mogu da budu za unutra. I nemoj da sam videla da je neko izašao napolje u njima, opasno ću se naljutiti
- A ja nemoj da sam ih video u hodniku! Opasno ću se i ja naljutiti. A ako ih ne vidim onda ćemo se baš lepo igrati. Jasno?!
Bila moja mama kod nas i jedemo ručak, ona, mali, ja.
Hoće ona, ko prava baka, svog unuka dobro uhraniti, pa mu objašnjava kak će bit veliki ako bude puno papao.
On će na to njoj: I imat ću dlake na velikom pišulincu!
:shock:
Zemljo, otvori se
Krenulo ga je, pa tako svakom tko mu tupi kak će bit veliki ako puno papa, nabraja: pa ću bit veliki i pit ću pivu, pa ću pit kokakolu, najnovije mu je kak će pit jakiju (nitko živ od nas ne pije rakiju)![]()
![]()
Honey, da mi je bilo vidjet bakinu facu![]()
Gleda Leona nekidan gimnastičare na Olimpijadi. Upravo je jedan izvodio vježbe na parteru i nije se dobro dočekao nakon nekog kompliciranog trostrukog salta, ili tak nečeg. Leona suosjećajno zaklima glavom i kaže: Hm..da...ovo ni ja ne bi mogla bolje!![]()
Nisam ni ja vidjela, iznenada sam spazila neku mrvicu na podukloklo prvotno napisa
![]()
Od 6. tjedna moram uglavnom mirovati i ležati i naš Lukica ( 3.god. prije 4 dana ) zna da mama čuva bebu. Jednom prilikom dok smo zajedno gledali crtiće, pokušam ga nagovoriti da legne, ne bi li malo zaspao ( a i ja sa njim, naravno ) , a on će meni : ''Pa ne moram ja roditi bebu! ''![]()
Sto pusa svim pametnim biserićima![]()
![]()
Nije nas bilo neko vrijeme, pa si sve mislim je li moje dijete prestalo provaljivati bisere ili ih više toliko ne pamtim... sve u svemu, ono što je sinoć rekla ustvari nije biser, ali je meni jedna od najljepših riječi koje su prešle preko njezinih ustašca.
Megi: Mama, nemoj se ljutiti, ali znaš li koga ja volim samo malo više od tebe i tate?
Ja: Koga?
Megi: Lindu![]()
Iako još službeno nismo u skupini 3-6, evo i Lilinog od sinoć. Ja je mazim onako mekanu i mirisnu poslije kupanja i tepam joj "Kako si medena, slatka, lijepa, mamina lutkica slatkica..." Odjednom ona se uspravi i kaže "Idem vidjeti ogledalu kako sam slatkica", ode do ogledala i počne raditi "slatke" face da se i sama uvjeri.![]()
Linda![]()
Meni je kao pravoj sentimentalki (još k tome dvostrukoj majci), ovaj prvi dio posta izamio suze.
A Linda![]()
Aaaaaaaaaa, Megi, sunčeko dražesnoMogu mislit kak si rastopila
![]()
i meniAnci prvotno napisa
a nisan jos dvostruka
![]()
Dobri su mi Markovi uleti![]()
A i moj Roko ih već ima,neki dan sam prisluškivala,a on će maloj:kupit ću ti bombone,kupit ću ti bebuha ha zarana je naučio ženama davati lažna obećanja
a provala od danas ujutro:ja stojim u kuhinji i pijem sok,Roko gleda mene i trbuh i zaključi namrgođeno:sad imamo polivenu bebu![]()
Moje je dijete iz nekog razloga zadnje vrijeme fascinirano pazuhom :?
Neki dan u punoj prodavnici pred mojom mamom koja je složila facu tipa :shock: meni reče moje dijete: "digni ruku da vidim šta imaš ispod!"
Hehe, meni to baš simpa,a moja mama svako semafor i pravo joj nezgodno, hihi.
"To kod tebe samo tackice.Ja kad narastem bice i kod mene pazuh-dlake kao kod tate"
Honey![]()
![]()
Megi i Linda![]()
Karlo: Mama, znaš, ja jako volim med.
Ja: Da?
Karlo: Da! Ja sam pravi medo!
![]()
Idemo kući, T. se pozdravlja s bakom: "Bako, ja ti idem doma, a ti nemoj sad plakat." i ozbiljno klima glavom gore-dolje![]()
I jedna autosjedaličarska interpretacija zašto se moramo vezati u autu: "Djeca se mojaju zaveezat jel onda bi dečko izletil iz auta i opal na cestu pa bi ga auti pozgazili pa bi bil ko palačinka, onda bi ga otpeljali doktoju u bolnicu pa bi ga doktoji napuhali." :shock:
Honey![]()
Evo našeg bisera od maloprije:
Stan je već bio pravi svinjac i ja ovog produženog vikenda zapela da ga dovedem u red. Maloprije sam usisala i spremam se prat podove, pa malo zastanem da predahnem. Pita me Leona jesam li gotova, a ja velim: Ma, nisam, još moram oprati podove, a umorna sam ko cucak. A moje malo zlato mi uzme močo iz ruke i kaže: Samo si ti sjedni, stara mojai odmori, ja ću ti oprati podove!
Jest da je napravila generalnu poplavuali je bila tako slatka, još je i pjevušila dok je radila! Definitivno su je zamijenili u rodilištu, to ne može biti moje dijete
![]()
Jučer Matej vodi Leona k meni, a L. želi na drugu stranu. No M. je uporan i onako sav zadihan kaže vodeći ga za rukice: "Teško je upravljati..."![]()
Sjedimo danas u pizzeriji i stol do nas dvije čehinje.
U jednom trenutku kaže mi Sven: Sad ću ih malo zezati.
Nisam se ni snašla a on odgurne Leona u kolicima prema njima i kaže: I have little present for you!
Brunda prvotno napisa
![]()
![]()
![]()
![]()
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaBrunda prvotno napisa
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
pukla san od smija!
![]()
![]()
![]()
Joj, Sven![]()
Sređujemo sobicu. Gotova je skroz samo sutra da stignu dušeci i pravimo žurku za useljenje. Idemo jutros u vrtić a oni sanjivi vuku se zamnom. Da ne bi zaspali u hodu ja pokrećem temu:
- Joooj, sutra stižu dušeci!!! I sutra uveče moje sinčine spavaju u svojoj sobici! Jupi jupi jeeeee!!!
- (tajac)
- Ne radujete se?
- Ma spava nam se. Jupi jupi jee! Jesi li sad srećna?
Dečki su genijalniclumsy mom prvotno napisa
![]()
Evo jedan naš sinoćnji:
Andrej si uzima knjigu za čitanje prije spavanja, i grabi "Čarobne svjetiljke" s police (to već dugo nismo čitali). MM okreće očima, jer mu ta knjiga ide na živce, a Andrej, kao da je skužio na što misli, govori:
-Ma meni se ta knjiga baš i ne sviđa jer moram stalno zatvarati i otvarati oči!
(ali ipak su je čitali prije spavanja)
Emina u subotu spavala kod moje mame (mi išli gledat Đurin film na SFF-u 8) ), i sutradan, kad smo došli po nju, sjedimo pijemo kapućino, a E. uzima jedan grisini štapić i prislanja ga uz moj stomak "evo tebi bebo" drži ga tako par sekundi, i onda ga pojede![]()
Jutros se nije htio skinuti iz peraja i pokušavam ga nagovoriti da barem svako drugo kupanje pliva bez njih.
S: Neću. Ovako mi je baš super.
Ja: Ali zaboravit ćeš plivati bez njih.
S: Neću zaboraviti.
Ja: Ali nećeš ni naučiti još bolje nego sada.
S: Nema veze. Neću biti dobar plivač nego dobar ronilac.
I to mi stalno radi. Na sve ima odgovor poslije kojeg ostanem k'o pokisla kokoš![]()
Ma to ti je super Brunda, barem stalno treniraš male sive stanice![]()
Emina![]()
Sad si me podsjetila koliko se Leona veseli bebi i stalno je spominje i mazi preko trbuha. Jučer ona i tata nešto razgovaraju i ja je čujemo kako nabraja: Najviše na svijetu volim tebe, mamu, baku....itd..itd. nabraja ona i odjednom se lupi po čelu: A, Jura? Kak sam mogla Juru zaboravit!!!! Jooooj, jooooooj, smotana jedna! - i dojuri do mene pa udijeli Juri pregršt pusa i mazmazova![]()
Emina, Leona, Sven, predivni ste![]()
A kad smo kod izjava ljubavi, veli Megica "mama, volim te više od same samcate najsamcijatije sebe"![]()
Markov malo prostiji
vraćamo se iz Šibenika i naravno, kolona pred Sv. Rokom ...
vruće, milimo,
a on , ničim izazvan
....š takav godišnji kad se moramo patiti po autoputu i kad idemo i kad se vraćamo
marko je stvarno za![]()
maria71 prvotno napisa
![]()
![]()
linda, kloklo![]()
maria71 prvotno napisa
![]()
Moj sine, ništa ti još nisi vidio!
P.S. ni slučajno mu to ne govori, pred njim je cijeli život.
A kad smo kod toga,
Emina: Mama, a šta je to "cijeli život" :?
Jedne večeri dok sam spremala Luku na spavanje, pozornost mu je odvukla scena u filmu u kojoj se dvoje ljube, ono baš filmski, a on će ti meni: ''Mama, vidi, jedu se!'' I onda mi je to još i demonstrirao.
Rano je počeo, ha , ha..![]()
Karlo: Zašto ja imam plave oči?
Ja: Zato što sam te ja rodila, a tata napravio, a oboje imamo plave oči. ( nećeš ti odgovora)
Karlo: Tata me napravio? Znači, prvo sam bio Pinokio, pa onda dječak?
Ja: Ne, ti si dječak i takav si se rodio.
Karlo: Aha, pa lakše je napraviti dijete nego Pinokia!
pametno moje
![]()
Neki dan je kod nas bila jedna cura koja čuva Luku.
Ja: Nikolina, jesi li za kolač?
Nikolina: Ma, neću.
Karlo:Kako si ti nepristojna. Ne kaže se "neću", nego "hvala, ne mogu".
:shock:![]()
Karlo: Nikolina? Jesi li možda za lepinjicu?
Nikolina: Hvala, ne mogu.
Karlo: Neeeemaaa lepinjice! Samo te provjeravam kako ćeš odgovoriti.![]()
![]()
![]()
karloI svi drugi malci su prepredivni
![]()
Naš jutrošnji: mm je sinoć upecao soma i stavio ga u kadu da pliva. Jutros ga Kristina gleda i kaže: Gle, kolke brkove ima, to je dida som!(naš dida ima brkove).
Karlo![]()
Kristina![]()
Jučer ja na WC-u, velika nužda je u pitanju.![]()
Kad čujem: TUP! Pa malo manji TUP!, zatim jurnjavu malih, bosih nožica, a sekundu kasnije topot bratovih teških koraka. Sad znam, napravila mu je nešto gadno, ali od njene vriske nemam vremena urgirati, već samo otvorim vrata kupaone i ona zadihana uleti unutra.
Pa kaže:"Uf, dobro je! Smrdi, al sam na sigurnom!"![]()
Ajme za krepat ste od smjeha, svi po redu![]()
![]()
Ovaj topic mi uvijek uljepša dan i jedva čekam kada će L početi
svima.
nije me bilo neko vrijeme, pa me docekalo ovo bogatstvo bisera - pravi gust, odvaaaljuujem!!!
svimaza najbolji topic!