evo frišak(koja sma ja nemajka smijes se bolesnom djetetu)
Isa ima visoku temperaturu
Ja:sine kako ćemo ovo sredit,trebao bi se možda malo istuširat,ili malo čaja,ili
Isa(naglo me prekida i trijumfalno iznosi svoj prijedlog):ili sladoled,haa?![]()
evo frišak(koja sma ja nemajka smijes se bolesnom djetetu)
Isa ima visoku temperaturu
Ja:sine kako ćemo ovo sredit,trebao bi se možda malo istuširat,ili malo čaja,ili
Isa(naglo me prekida i trijumfalno iznosi svoj prijedlog):ili sladoled,haa?![]()
I, jel dobio sladoled?
Kad sam već na biserima, sjetila sam se još jednog nedavnog. Nisam nešto udovoljila Megici (nemam pojma o čemu se radilo, nije ni važno), jako se naljutila na mene i čujem je kako se žali svom tatici. "Zašto si se baš morao udati za onu malu?"![]()
Mazimo se u krevetu pred spavanje. Mejra me iznenada ali njezno poljubi na usta i veli "mama volim te, al' sam malo prdnula".
8)
to ti je ful iskrena ljubav
Spremamo se za izlazak. Mejra nikako nemoze prestati skakucati pa da ju obucem. Na pola oblacenja pitam bi li piskila. Veli da bi. Ode u kupatilo nateze se. Sve nesto drugo pipka, odugovlaci. Dignem malo ton bla bla i kako kasnimo. Sjedne napokon na solju i sasvim tiho kao da na glas misli veli: e pa? nije lahko ni piskit'.
Ne znam ide li to pod bisere ili upitnike: noćas je Andrej u snu naglas izbrojao od jedan do devetnaest i odmah zatim unatrag od devetnaest do jedan, zijevnuo i nastavio spavati :shock:
Kako sam prirodno kovrčava, jedan dan dolazim doma od frizera sva ispeglana.
Kaže meni moj sin : Mama, a di ti je kosa?
Kažem ja da sam bila kod frizera i teta mi je napravila takvu frizuru i da čim operem kosu da će opet biti kovrčava...
Kaže on meni onako ozbiljno: Ajde onda ta cekas idi se odma tusijat, vise mi se sviđa onako kada ti je okruglena kosa.
![]()
![]()
Okruglena=kovrčava
Nemam pojma odakle je to izvukao...![]()
evo i par naših...
Nina se sjetila patronažne sestre i pita:
Mama, kada će opet doći teta koja popravlja pupak?![]()
Na tv-u gluhonijema cura komunicira znakovima.
Nina: Zašto teta nema zvuka?
e da i jučer me gleda pa mi kaže: Malo si se podebelila ha?
a ja :shock:![]()
teta koja popravlja pupak![]()
mi smo nekidan nakon kupanja imali razgovor o pupku
Iva ( vrti prstićem po pupku ): kad sam bila mala bebica ti si me hranila tu preko pupka
Ja: :shock: otkud ti to znaš
Iva: vidjela sam u encipediji za djecu![]()
Fiona je u zadnje vrijeme opsjednuta rođendanima, od prepričavanja kako joj je bilo na nekoj od proslava, do razmišljanja kad će ju tko pozvati do - naravno, najvažnije stvari - planiranja vlastitog rođendana. Često me pita kad će joj biti rođendan, pa joj kažem "na proljeće" i objašnjavam koliko će vremena proći do tada, što sve slavimo prije njezinog rođendana, i tako to, no ona me ipak dan-dva kasnije pita hoće li njezin rođendan biti idući tjedan.![]()
Uglavnom, neki dan je mm-u pričala kakvu proslavu želi, a zatim se nagnula prema njemu i tihim mu glasom u povjerenju rekla:
- Znaš, tata, moj rođendan je za četiri dana, ali mama to još uvijek ne zna.
![]()
![]()
moja Vanja je oduševljena s engleskim u vrtiću i danas je rekla da će kad bude velika raditi na engleskom (to je 1.x da govori o tom što će raditi kao velika)
rekla sam joj da je to super i da se nadam da će biti vrijedna i pametna i naučiti engleski
a kaže ona meni
- zašto ti nisi bila pametna i radila na engleskom?
da si bila pametna ne bi bila doktorica već bi radila u dućanu
razgovaramo k. i ja o tome sto bi mozda zelio od sv. nikole, razmislja on malo i kaze "ja cu mu pisati da mi donese restoran na 5. katova. da mogu zaradivati novce"![]()
![]()
zadnjih dana su spajali grupe u vrtiću i pitam je ja kakve su ove druge tete, a veli Iva cool glasom "bezopasne"
pitala sam je što će joj donijeti Sv. Nikola.
I:svijetlo plavi sat, kad se probudim da znam koliko je sati![]()
I, hoće li?kerida prvotno napisa
![]()
naravno da hoće, a kako je dijete iz miješanog braka dalmošice i purgera zanimljivo je slušati kako očitava sat npr. tri ipo i pol sedam minuta.
jučer je spasila jednog bebaća u vrtiću koji je upao u pješčenik pun vode, otrčala je do teta i rekla - tete spašavajte maloga upao je u moje(more).
danas je ja hvalim što je spasila maloga, a ona će meni- nisam ga ja spasila, ja sam samo PRIMJETILA da mu treba pomoći 8)
tanja-b tvoj lumen za brojke bi uskoro mogao za stvarno naučiti na sat![]()
sutra mi sveki ima rođendan
i kaže MM :
- bome stara sutra ima 8 banki
a Vanja ulječe i viče:
- a ja imam jednu banku - Hypo
Šprco,šprco slatka li si![]()
da mi je da je malo izgnjavim![]()
Preksinoć nakon pranja zubića:
- Mama, oprala sam sve zube koje sam imala.![]()
i mi bi se družili al ste nam malo daleko...white_musk prvotno napisa
![]()
aleksandra70vanja prvotno napisa
![]()
Zamoli Leona tatu da joj napuni kadu. Naime, zadnjih dana je opet u fazi: Moj tata je cijeli moj svemir, ti mama si dobra eventualno za 3-sekundno cicanje![]()
I uđe ona u kadu pa se smije i zove me: Mama, dođi, vidi ovo! Napunio mi je kadu – a zaboravio ju je očistiti prije. Moj tata je jedan mali bradati smotanac![]()
Zasad zna kad je puni sat - velika kazaljka na 12, a mala na nekom drugom broju, i to točno očitava.kerida prvotno napisa
Koncept minuta još ipak ne kuži, a mi se ne trudimo oko toga, da mu ne stvorimo zbrku u glavi. I ovo dosad je dosta - i previše.
tanja b ja se šalila za sat kad ono :shock: mali je stvarno genijalac.
Iva je totalno maštovita plavuša u tom pogledu npr može biti 56 ipo sati.
Vadi Mejra sok iz frizidera. Velim joj 'Mejra zasto sada, stavljam veceru?' 'Zedna sam ti jadnica' , veli ona...
Susjedi su pustili psa iz kućice u dvorište, a inače ga drže zavezanog, jer im gazi po cvijeću.
Kristina kad ga je vidjela: "Mama, glee pustili su Bonu. Možda je obećala da neće više gaziti po cvijeću?".
Veli mi Danijel: Kad netko umre, onda se obuče u kostim kostura.
Pita me Elena: Zakaj više nema one naj naj najbolje reklame?
Ja: Koje?
Elena: Idemo dalje.
Ja:![]()
brigita2 prvotno napisa
Sad barem znamo koje je njeno političko opredjeljenje![]()
DOđu danas MM i mali izvana, a ja ispekla male palačinkice s jabukama. Pita me mali: 'Kaj si to pekla?' Ja mu kažem 'Male palačinkice'. Ždero: 'A onda ćeš poslije ispeći velike??'![]()
![]()
Tan samo odgovorno misli na budućnost![]()
Tan![]()
Slijedi jučerašnji na ovu foru, ali u obrnutom kontekstu:Nisam nešto udovoljila Megici (nemam pojma o čemu se radilo, nije ni važno), jako se naljutila na mene i čujem je kako se žali svom tatici. "Zašto si se baš morao udati za onu malu?"
Megi ljuta na tatu dođe mi grintati: "Zašto si Bogu (nikako skuži da Bog i svećenik nisu jedno te isto) rekla DA, trebala si mu reći NE kad te pitao hoćeš li se udati za onog malog."![]()
Mal je očito opsjednuta s vjenčanjima! Kao moja.
Pita mene: hoćeš mi doći na vjenčanje
JA: Pa naravno ljubavi. A za kog ćeš se udati?
Ona (u čudu): Kako za koga? Pa za tatu!
Crtaju. Boris ljut jer sam spremila ručak koji on ne voli![]()
Matija: Viiiidii, Boookooo, ovo si ti ( i pokazuje mu crtež)
Boris: Nisam to ja![]()
Matija: Dobro, nisi to ti. To sam ja. Samo nemoj da mi gužvaš
danas je Iva tražila sprej za bubanje ( Octanisept)![]()
Danas su momci raspoređivali ko će šta biti u igri - njih dvojica doktori a ja čistačica![]()
Sven je očito suprotnog opredjeljenja od Elene.
Došao ga moj tata pričuvati i pita ga još s vrata: I Sven tko je pobjedio na izborima?
Sven s uzdahom: Ah, naši nisu bili baš najbolji, ali će se sada spojiti s drugima pa će pobjediti Zanadera![]()
Spremamo se jutros na pijacu. Oblačim Borisu skafander i pokušavam da mu obujem čizmicu ali se frajer nešto zablentavio pa opustio nožicu pa nikako da uspem da ga obujem. Posle par minuta preznojavanja kažem mu :''Ma daj, uključi se malo'' a on će meni: 'Ne mogu, nisam ti ja sijalica''
Zanader