Sven![]()
Sven![]()
ležimo u krevetu i mazimo se,Isa se okrene prema meni i kaže(držeći moje lice):hvala ti dragi Allahu što imama ovako lijepu mamu![]()
subjektivno moje pile![]()
Kad god počnem razmišljati na temu: mogla bih ipak manje jesti, ih koliki mi je šlauf, frizura mi je kriza, sjetim se da, hvala Bogu, sad imam nekog kom ću uvijek biti najljepša i vječno mladawhite_musk prvotno napisa
Kakva je meni moja majka
![]()
A moj sin meni danas kaže ''mama, molim te, skloni se, ne mogu da dišem od tebe''![]()
Ovo je pokupio u vrtiću, ja nikada nisam izgovorila takvo nešto![]()
scena s jučerašnjeg uspavljivanja...
nakon već 5 minuta šutnje, mislim da spava. onda grom, ko iz čistog neba.
J: mama kupil bum si male lojtrice.
ja: zakaj ti trebaju lojtrice?
J: ma znaš baka je premjestila slatkiše na onu gornju policu, i nebrem do nje. danas mi je dala samo jedno Životinjsko. moram si kupiti male lojtrice.![]()
ja: a imaš ti novce da si kupiš lojtrice?
J: nemam sad, al bum već našel. 8)
ja: a znaš di je dućan s lojtricama?
J: ne. budete mi ti i tata pokazali. :pauza: al bi bilo lakše da odmah mi vi kupite. kupiš mi mama lojtrice za Božić?![]()
i okret na drugu sranu i spaaaaaava![]()
Isawhite_musk prvotno napisa
![]()
Znate li što je čaša ispralica?
Čaša pomoću koje Megi ispire usta nakon pranja zuba.
Jutarnji monolog:
-Jednom davno jedan striček je htio upaliti kompjutor. Ali ja sam rekao: ne! Kompjutor ne smijemo paliti ujutro! Ali on je silno htio upaliti kompjutor. Ali ja sam rekao da ne možemo.
(kako se samo trudi)
Jutros mi je otpjevao sretan rođendan tiii,ali na kitovskom
šifra:nemo tj.dora![]()
Andrejsuper ti je taktika!
Vidiš, Tanja, kako je on jaaaako odgovoran, možda da mu ipak malo upalite taj kompjuter?![]()
(Luka se prije spavanja valja preko mene i penje mi se maltene na glavu)
Luka: Mama, kak' si ti zabavna! Ma, zabavna si k'o .... TOBOGAN!
gledamo MM i ja s dečkima domaće spotove kad Karlo ispali:sad će čika stavros i Nemoj se ugušiti! (Nemoj se udavati)![]()
sorry Filip ima 2 godine, sad sam tek vidjela u naslovu dob 3-6
Bundevica, ja ne bih primijetila da tvoj Filip nije u ovoj dobnoj skupini sudeći po biserima. Svaka mu čast. Linda je prošla dvije godine, a nije ni blizu takvim umotvorinama. :/
Draga Linda, da je tvoja malecka vidjela kako su mi ispali čevapi i ona bi imala isti komentar.![]()
vozimo se i Nina skuži uz cestu parkiranu prikolicu od šlepera, znači ne kamion nego samo prikolicu i kaže:
Mama vidi kamion bez glave!![]()
Klinci su se spremili za vrtić i moljakaju me malo čokolade, a ja im nedam pa kenjkaju do auta. Vozimo se mi u autu i velim ja klincima da sam ove godine bila jako dobra i sigurno budem dobila slatkiša od Sv.Nikole. Veli Danijel da on misli da nebum.
Ja: Nebum dobila slatkiša, pa kaj bum sad?
D: Je, trebala si si misliti! (i to onak izgovara po zagorski polako)
Dobio je od Sv. Nikole u vrtiću paketić u kojem je naranča. Pogleda ga on i veli: vidi mama, dobil sam malu bundevu.
gledamo vuka samotnjaka
i veli baba ranku.- o sinko sam te je Bog spasio!
marko.-laže baba, vidio sam, sam se spasio
Marko, istinoljubiv na mamu.![]()
Naši jučerašnji: Kad sam došla po Kristinu u vrtić, njena frendica je rekla nešto prosto (p..kica) za svog brata. A Kristina vrti prstić i govori joj: Jooooj Ema, ne smiješ govoriti takve prostorije!
Bili smo popodne kratko na Boćarskom igralištu i ja vidim kako se stalno nešto nakašljava, puše, nateže. Pitam je da šta radi, a ona: Pa je li ne vidiš, tjeram prašinu van iz usta.(mislila je na topli dah-vidi se kad je hladno)
Fiona ponekad plače kad peremo kosu, jer ima fiks ideju da će joj pjena ući u oči, iako nikad ne uđe.
Danas nije plakala i nakon pranja me je biranim riječima obavijestila o tome:
- Mama, danas dok mi je tata prao kosu nisam plakala. Samo sam zatvorila oči i hrabro žmirila.
![]()
imam ormarić pod ključem u kojeg spremam stvari za poklone, i za V i za ostale
to samo ja spremam unutra i samo ja imam pristup unutra (bar sam mislila)
i neki dan igra se V s figuricama mighty world i pitam je bi li htjela da joj Sveti Nikola donese još koju
kaže ona
- bi mama, a možeš mu ti dati da mi donese one iz ormarića
Kad je Hana imala 14 mjeseci, na prvi susret s čevapima je bio komentar "Kaka, kaka!" Ali svejedno ih je jelabundevica prvotno napisa
![]()
još jedan nikolinjski
u čizmici je našla mali paketić lego duplo
i sva sretna kaže:
upravo sam to željela
ali vidi, Sveti Nikola je ostavio cijenu
to nije pristojno dati nekome poklon, a ostaviti da se vidi koliko je koštalo
malo smo se ulijenili s biserima, nemogu ja toliko napisat koliko ona izvali![]()
evo najnoviji:
Ela promatra svoj dlan : mama, nije me tata dobro slozio
ja: :?
Ela: vidis ove crte?
Ja: e, sta s njima?
Ela: pa jel se ti sicas kad si rekla da me tata napravio? nije to dobro ucinio - ostale su mu crte !
idemo iz vrtića doma i ovako moja šefica razgovara:
L: mama oćeš mi kupit neki poklon?
- neću, jučer si dobila dovoljno, a i nemam novaca.
L: oće li mi tata kupit?
- neće, nema ni on novaca.
L: aj pitaj u strike da ti da.
- neću, pitaj ga ti ako tebi treba. a uostalom imaš svoju kasicu prasicu i šta ti ne bi fino izvadila iz nje pa si kupila šta ti triba.
L: ne mogu, to mi je za medu štedu!
- pa kako za medu štedu, ko ti je medo štedo i kako ćeš mu dat novce.
L: prvo ću bacit kasicu da se razbije, pa ću uzet novce i odnit ih u banku i bacit na knjižicu.
- i šta ćeš onda napravit :shock:
L: medo štedo će mi ih čuvat dok ne odrastem i onda ću moć sebi nešto kupit.
ovo je naš doslovni dijalog. mislim da gojim buduću direktoricu narodne banke.![]()
Loryblue, ne mogu vjerovati :shock:![]()
naš od jučer.
pripremam Janka za vrtić i donesem mu da obuče trava-zelene samterice i narančastu vesticu.
J. (ful zabrinuta faca): mama, pa kaj nije to preluda kombinacija za vrtić?
ja: pa zakaj, baš su lijepe vesele boje.
J: ne, ne, ali nejdu ti narančasta i zelena skupa. to je preludo.
--odlazi i donosi iz ormara smeđu majicu sa zelenim prugicama--
J:vidi, kaj nije ovak bolje? gle da si paše. nebrem ONAK šareni u vrtić.ma budem te ja već naučio.
![]()
![]()
janko![]()
![]()
![]()
tako meni moja kaze da mi nesto ne ide s necim... ili ako mi nije dobro sjenilo na ocima. uvik se mogu pouzdat u nju imam li previse rumenila, jesam li presla sjajilom oko usta i sl.
janko![]()
ima još na tu temu:
kad je krenuo u vrtić, strašno mu s dopala jedna curica i stalno je pričao o njoj i s njom se igrao u vrtiću. a mala pravi bombonček, rumena, slatka, uvijek zbegecana, špangice, šoseki, štramplice, čupaste čižmice, ma ko lutkica! krene razgovor jedan dan s bakom:
baka: i Jani, tko ti se najviše dopada u vrtiću?
Jani: pa V. ona je meni najljepša curica u vrtiću.
baka: a zakaj baš ona?
Jani: jer se najljepše oblači.i uvijek ima šos.
![]()
baka: a i ti se njoj sviđaš?
Jani: je, a znaš zakaj? jer se ja ljepše i od nje oblačim.![]()
![]()
jako pati na to, a da sam barem i ja takva, kužila bi ga. meni to nije tolko bitno.
ali on: nema mu veće sreće nego kad su čarape iste boje ko majica.i naravno, totalno kuži sve tonove i nijanse boja.
ja sam bila ista takva kad sam bila mala i ostala do danas, uhvati me nervoza ako imam više od 2 boje na sebi![]()
jučer smo okitili bor ( znam da će neki reći da je rano ali mi smo od onih što ga volimo duuugo imati)
kad smo bili gotovi sa poslom Iva drekne:
mama, tata naš bor je apsolutan!
ovaj nije smijesan, ali je rastop:
hvali MD moj izgled jucer prije izlaska i kazem ja 'koju bi mi ocjenu dao (ali snizi za jedan jer nisam pocupala obrve)', kad li ono, da mi trojku, a ja :shock: 'tako lose?', i upadne sin onako vitesko-dzentlmenski: ja bih joj 1000! ne, 4000!
![]()
![]()
igramo se prodavača
isa je prodavač i ja ulazim u dućan da kupim jabuke
Ja:molim 3 jabuke
isa:izvolite( i onda značajno,podignutih obrva doda,stavljajući još jednu jabuku u vrećicu)iiiiiii jedna graatis![]()
to ti je potrošački mentalitet
![]()
A jučer su moji bandosi sat vremena igrali MEMORI s kartama za belu![]()
white_musk prvotno napisa
![]()
Isa, majstore![]()
Cica Leona jučer za laku noć, završi, spremi titi u grudnjak i spusti mi majicu uz: Zatvori se, Sezame!![]()
Pita me Elena kaj ima za večeru?
Ja: Dinstani grašak.
E:Odlično, ja obožavam grašak.
Danijel dodaje tiho u pozadini: A ja pivo!
vraćamo se iz vrtića, i naravno Janko kometira aute koje vidi kroz prozor. kad odjednom, pojavi se veeeeliki, žuti bager.
J: mama, ja kad narastem budem si kupil bager. budemo se s bagerom vozili na posel.
ja: super. a kaj budeš ti to radio?
J: ma skupa budemo radili. kopali budemo velike rupe. ko bude trebal rupu, bude nas pozval, a mi budemo došli i kopali.
--------- pauza za razmišljanje-------------------
J: ali znaš, u bageru je samo jedno sjedalo. tak da budem ja kopal s bagerom, a ti s lopatom.![]()
![]()