Zene moje drage... sinoc se moj malisa celom opekao na vrelu slavinuJa sam prvo mislila da se samo udario, ali mi nije bilo jasno kada i kako jer nije plakao, niti dao bilo kakav znak. Tek nakon 15-ak minuta sam primjetila da se pojavio plik, pa sam zakljucila da je to moglo nastati samo prilikom kupanja. Vjerovatno je htio dohvatiti patkicu i prislonio se na slavinu i eto ti belaja... U svakom slucaju, ja sam njemu nasprejala Hansaplast sprej protiv opekotina, pa sam sinoc mazala Jekodermom i jutros je to izgledalo puno bolje. Velicine kovanice 50 lipa, crveni krug i unutra bijelo. ne bih rekla da ga boli, ali ruzno izgleda. Plik je nestao. Sada se bojim da mu ne ostane oziljak... sta mogu uraditi da sprijecim nastanak oziljka.
Please...![]()

Ja sam prvo mislila da se samo udario, ali mi nije bilo jasno kada i kako jer nije plakao, niti dao bilo kakav znak. Tek nakon 15-ak minuta sam primjetila da se pojavio plik, pa sam zakljucila da je to moglo nastati samo prilikom kupanja. Vjerovatno je htio dohvatiti patkicu i prislonio se na slavinu i eto ti belaja... U svakom slucaju, ja sam njemu nasprejala Hansaplast sprej protiv opekotina, pa sam sinoc mazala Jekodermom i jutros je to izgledalo puno bolje. Velicine kovanice 50 lipa, crveni krug i unutra bijelo. ne bih rekla da ga boli, ali ruzno izgleda. Plik je nestao. Sada se bojim da mu ne ostane oziljak... sta mogu uraditi da sprijecim nastanak oziljka.
Reply With Quote