Mi NE KORISTIMO HOMEOPATSKE LIJEKOVE ali u nekim zemljama (mislim Švicarska ili Švedska da se sad ne iskakam nisam sigurna) homeopatija ide uz ruku sa klasičnom medicinom tj. postoje liječnici koju su završili i medicinski i homeopatski studij pa boljke koje mogu riješe homepoatijom a koje ne klasično.
Inače kuglice su koncentrirane djelatne tvari ljekovitih biljaka npr. pomoć kod rasta zubića cammila 15x to znači da je unutra djelatna tvar iz kamilice u nekoj koncentraciji.
Ljekovito bilje je složeno i nije svaka biljka za sve i nije svaki dio biljke za sve.
Brusnica npr. je dokazano dobra u borbi protiv urinoifekta ali samo plod ne list i ne čaj koji se famozno reklamira.
Ehinocea za jačanje imuniteta ali samo ona koja se zove purpurea i samo kao tinktura nikako kao tablete koje proizvode poznati proizvođači.
Mislim, frka je i sa svim tim ljekovitim biljem prodaje se svašta i dobro je ak je samo sveta voda no nekad može i naškoditi.
Zato ja čitam, mozgam, pitam ljude i osobno mislim da nije crno i bijelo nego sivo tj. homeopatija, ljekovito bilje da ali vrlo oprezno i samo od provjerenih stručnjaka.

Odgovori s citatom