imamo 5i pol mj i nocu cikamo svaki 1ipol-2h...meni je to bilo skroz normalno da me jucer kod -inace zbilja super i po svim preporukama biranog -pedijatra nisu totalno ismijali u stilu kak se L. vec igra samnom jer joj dodjem kao mama-duda...i da bi beba trebala svega 2x nocu cikiti,a ostalo da joj dajem caja ili vode da se odvikne od cike :? ..meni je to naravno totalna nebuloza jer mi se cini da cu joj samo umjesto jedne navike stvoriti drugu...jer ukoliko ce se i dalje buditi nocu sigurno mi je draze da cika ciku nego da ju drzim u narucju sa bocicom caja...ne kuzim poantu...uglavno da je sada vrijeme kada se pocinju odgajati djeca i da ukoliko ju sada ne odviknem od cestog nocnog papanja,cu kasnije imati velike,velike probleme...
s jedne strane sam si mislila da cu ja i dalje po svom...ali mi sad mm krenuo tupit da se on boji tih velikih problema koje je ovaj stalno isticao (mm jednom gledao onu super nanny bas o djeci s problemima spavanja koja su histericno vristala,razbijala vrata svaku vecer i bla bla...)pa sad odmah i nasu L. vidi kao takav extreman slucaj ukoliko sada nesto ne promjenimo...jer po rijecima pedijatra do sada je L.bila na prvom mjestu...ali od sada da ja trebam biti sebi na prvom mjestu,a tek onda ona...
naravno mm kaze-to mu je struka-svaki dan ima hrpu primjera pa valda covijek zna kaj prica-nebi nam sigurno zelio lose :/
po mom misljenju je ona jos premala da bih joj uskracivala nocno cikanje a kada dodje vrijeme za to -nekako si mislim da je puno efikasnije probati produziti vrijeme izmedju podoja i skratiti vrijeme hranjenja svaki puta za malo nego da ju sada sa skoro 6mj krenem uciti na dudu ??
nemam iskustva...meni nije problem nocu hraniti bebu dapace,uzivam u tome...ali molim iskusnije da mi kazu dali iz mozda nekih drugih/dugorocnijih razloga ipak ima smisla to sto mi je dr savjetovao?