4-5 kg? Pa to nije ništa. Te kg natučemo kad smo na stimulaciji ...
4-5 kg? Pa to nije ništa. Te kg natučemo kad smo na stimulaciji ...
Super vijesti andiko :D !
Bit će to jedan veliki dečko![]()
Pa to se i meni čini. Jest da sam imala viška od prije ljeta i taman počela aerobičarit u 9. mj, kad ....bebicatiki_a prvotno napisa
![]()
Al, meni stvarno nije zabrinjavajuće... Sestra mi je dobila nekih 15 kg u obje trudnoće i isto je imala prirast u tjednima (cca). Skinula je sve bez frke, pa si ja mislim da bum i ja.
Ma uostalom, briga me. To nije nešto s čim se zabrinjavamo mi na ovom pdf-u.
Nadam se da ćete svi brigat ove brige uskoro![]()
Ja sam dobila u prvoj trudnoći 20 kg. Na porodu odmah skinula 10. Zato ne brini.
ma je...kile! glavno da je bebica tu!!!! :D
puuuusaaaaaa![]()
Dobro da ne vidi mene... ja u zadnja 3 mjeseca dobila 6....
Ma super si! :D
Čestitam od sveg srca :D :D :D :D :D
Andiko, pa bravo, nisam ni vidjela ovo :D ! Jesi ti ono kod Harni? Ona navodno stvarno "brije" malo a propos da pretjeruje u brizi za debljanje u trudnoći (mene pak njeni sajtovi tješe, jer sam po njima i ja mršavko normalna).
ina, ja ti kontroliram trudnoću - na VV kod dr. L, kod svog socijalca, kod dr. Harni i u Vinogradskoj![]()
Harni me sad šalje i na OGTT, jer je beba velika.... Idem sutra kod svog socijalca da vidim kaj on veli pa ću možda i u VinogradskuA moram se i dr. L javit...Nisam bila dugo, a rekao je da svratim...
Čula sam i ja da Harni brije s tim kilama..meni nije ništa konkretno prigovarala....
Ma, jesan ti ono rekla da me podsjećaš na nekogaandiko prvotno napisa
. Evo mog seta - moja privatnica, po potrebi još i Vili, Sv. Duh i socijalka.