Pokazuje rezultate 1 do 8 od 8

Tema: kozmetički salon - savjet molim

Anvi avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno kozmetički salon - savjet molim

Nakon dvije trudnoće i dva poroda u nešto malo više od 2 godine, sva sam obrasla, zarasla, narasla (u širinu), objesila se, izvjesila, naborala, izborala i nakupila koječega u organizmu i potkožnim naslagama. Nije da se ne prepoznajem, ali neki dan sam vidjela svoj odraz u ogledalu i zamalo rekla "Dobar dan". Trebala bih pod hitno poduzeti adekvatne mjere prije nego što mi i za Glumičića postane prekasno.
    Da ne duljim, ako imate pozitivno iskustvo s kakvim kozmetičkim salonom koji ozbiljno radi, molim vas da ga podijelite sa mnom. Na tom sam području totalni dibidus i uopće ne znam odakle da krenem. Znam samo da ne želim ići u nekakav fensi šmensi instant bjuti, takvi su mi mrski, a opet, imam osjećaj da ih je većina takva. Znate li za kakav uistinu dobar i pouzdan?

šnapi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

pa moja seka je kozmeticarka i radi u salonu u srediscu. jako je brza u depiliranju i majstorica za umjetne nokte. musterije je jako vole. ako te zanima posaljem ti ime salona na pp (ne znam jel ga smijem reklamirat). imaju i frizerski unutar njega tako da i kosu mozes zrihtati

Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Mislim da Anvi nije mislila na klasične kozmetičke tretmane.
    Znam žene koje se kunu u Figurellu. Imaju čak specijaliziran program za mame.
    Evo ti link
    http://www.figurella.hr/

Anvi avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Zapravo bi mi obje varijante trebale, hvala na linkovima!

Datum pristupanja
    Nov 2004

Početno

koliko košta tretman u figurelli?

Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Citiraj Romina prvotno napisa
    koliko košta tretman u figurelli?
    Ne znam točno. Znam da nije jeftino.
    Cijena ovisi i o tome u kakvom ti je stanju tijelo i koliko tretmana trebaš...
    Najbolje bi bilo nazvati i raspitati se ili otići tamo osobno.

mia avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Imas i Body Creator
    http://www.bodycreator.com/indexOK.php
    Meni su bili strasno puno preskupi....pa sam odlucila - redovno vjezbati, smanjiti porcije obroka, izbaciti sto je moguce vise grickalice i slatko, odlaziti na masaze, sama se redovno depilirati, povremeno se manikirati u shoping centrima (jefitinije je) i mogu ti reci da se rezultati polagano vide.
    Ne vjerujem da bi bili brzi niti u kojem specijaliziranom centru.
    Istina je da ti za samostalan rad treba puno volje, ali kad na vagu stavis volju i novce koji ce ti ostati mislim da ti ne bi trebalo nedostajati volje.
    Na zalost do mogu zapustanja nije doslo zbog djece, ali rjesavam ga se polako

Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Citiraj mia prvotno napisa
    Imas i Body Creator
    http://www.bodycreator.com/indexOK.php
    ....pa sam odlucila - redovno vjezbati, smanjiti porcije obroka, izbaciti sto je moguce vise grickalice i slatko, odlaziti na masaze, sama se redovno depilirati, povremeno se manikirati u shoping centrima (jefitinije je) i mogu ti reci da se rezultati polagano vide.
    Ne vjerujem da bi bili brzi niti u kojem specijaliziranom centru.
    Istina je da ti za samostalan rad treba puno volje, ali kad na vagu stavis volju i novce koji ce ti ostati mislim da ti ne bi trebalo nedostajati volje.
    Ovo je u svakom slučaju najbolji savjet i najbolje rješenje!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •