Pokazuje rezultate 1 do 17 od 17

Tema: trudna?simptomi

taca

Početno trudna?simptomi

drage cure imam pitanje. imam 25g udana sretno

11.9 sam imala zadnju mengu inace mi traje uvijek 7 dana znaaci do 17.9 i redovna je, ja i dragi smo se 5 i 6 dan i svrsio je u mene, nakon toga do danas je jos tri puta u mene, jednostavno u zanosu) danas je 25.9 a mene vec 4 dana boli stomak, ali nekako cudno kao da sam napuhana,kao da me boli zeludac ali nije zeludac! ..imam zatvor, cigarete bi jela koliko mi se pusi. ledja me bole citava,kaoda imam upalu misica a znam da nisam radila nikakav sport slab mi je apetit... imam laganu temperaturu, ...i osjecam se tak nekako......neznam....ljepo

da napomenem, mi nismo planirali T!! ali sad sam kad pomislim da bi moglo bit letim od srece...

e sad me zanima dali su to simptomi Trudnoce ili je prerano za to

veliki pozzzzz svim

Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

draga, mislim da je jos prerano za takve zakljucke.
    a da te ne hvata neka viroza kad spominjes laganu temperaturicu?

taca

Početno

nevjerujem da je viroza, zdrava sam ko dren

ali i ja mislim da je prerano za zakljucke, a bas bi bila happy da je

vještičica avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

Meni je bilo slično :/ Samo se meni uz to još i spavalooooo, da je to bila strahota. I baš sam mislila da imam neku virozu, sva sam bila nekako bolna. Kad ono - ja trudna :D
    Tebi ~~~~ za moguću T pusa

taca

Početno

joj ja se sva raznjezim, samo kad pomislim da bi mogla biti T i da imamo malu bebicu

a sto se tice spavanja i meni se spava ali ja to pripisujem tome sto se dizem u pola 6 na posao :/ hmmmm.....
    a ledja me rasturaju, inace nikad me nebole ledja

ne preostaje mi drugo nego da cekam mengu

vještičica avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

Čekaj. Ako ne dođe - super, ako dođe, opet dobro, znači da si zdrava, i "mašina" radi kako treba Pusa

dija0

Početno

draga i meni ti je bilo tako i trbuh me bolio kao da trebam mengu dobit i glava i nije mi se bas nekeko nista dalo tako da sam već pretpostavila da jesam trudna napravila sam test i bila sam u pravu a osjetiš da ti je drugačije nego inače !držim ti fige da jesi ako želiš a možes napravit test pa ćes znati sigurno

malena beba avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

drzim ti fige!!

Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

i meni je bilo otprilike tako samo ne bas toliko rano....ja sam osjetila negdje 23 dan nakon zm

Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno Re: trudna?simptomi

Citiraj taca prvotno napisa
    drage cure imam pitanje. imam 25g udana sretno

11.9 sam imala zadnju mengu ... danas je 25.9 a mene vec 4 dana boli stomak, ali nekako cudno kao da sam napuhana,kao da me boli zeludac ali nije zeludac! ... imam laganu temperaturu, ...i osjecam se tak nekako......neznam....ljepo
    ... e sad me zanima dali su to simptomi Trudnoce ili je prerano za to
    Ako ti je prvi dan zadnje M bio 11.9., onda bih ja rekla da si ti zapravo prezivljavala ovulacijsku bol, jer ti je danas upravo 14 dan ciklusa. A za ovulaciju je isto tako znacajno da se bas u te dane zena osjeca posebno dobro...
    Sve to naravno vazi samo, ako ti ciklusi nisu izuzetno kratki ili ako bas ovaj mjesec nisi upravo ti ona koja je zatrudnila za vrijeme M.
    Ovo zadnje je utoliko vise vjerojatno, ukoliko ti je i temperatura najmanje tri dana zaredom povisena.

plavaa avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2004

Početno

Da, Aurora je u pravu. Sad bi trebala osjecati simptome ovulacije, a ne trudnoce.

Ali, svejedno, ako sumnjas na trudnocu... Cigarete ni pomirisat, a kamoli jest.

Drzim fige da t za 2 tjedna M iznenadi i - ne pojavi se!

Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Jedan od pokazatelja trudnoće je i temperatura koja pokazuje lagani intenzitet rasta( nekih 8 dana prije menstruacije). Na taj način mnoge žene koje mjere bazalnu temp. znaju da su trudne (ili sumnjaju). Naravno treba isključiti viroze,prehlade itd.
    Prije menstruacije (dan ili dva),u slučaju u kojem nije došlo do začeća,temperatura počne padati.

Nadam se da ćeš nam se javiti sa lijepim vijestima

taca

Početno

hej curke,idem sada kod ginica malo sam se zabrinula da nije nedaj boze nesto drugo jer me vec 4 dana boli stomak da kad se sagnem mislim da cu eksplodirati.

nadam se da ce mi moc nesto vise reci .....

Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

ajd javi nam

taca

Početno

evo me

test je negativan kao jos je prerano, doc misli da imam zacepljenje ...nije mi radila ultrazv. pa mi je dala neke granulica da pijem, ona misli da imam puno zraka u busi pa da sam zato napuhana, i da bolovi dolaze zato jer mi je kao zeludac pun pa mi pritisce na dole.... :? hmmmm a meni se uopcte ^da izvinete^ Ne-kaki i nejedem tako puno jucer sam pojela 2 tanjura juhice

znaci po njenom nema bebe vec da izvinete ^govana^ i rekla mi je da nema sanse da ostanem trudna ako nije svrsio u mene kada su plodni dani i da ako sam ostala pod mengom T ili drugacije da cu onda uci u giness knjigu

dakle......nista, ali ja i dalje imam neki cudan feeling sad cekam mengosavu da vidim hoceli doc

anabela avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

Citiraj taca prvotno napisa
    evo me

znaci po njenom nema bebe vec da izvinete ^govana^ i rekla mi je da nema sanse da ostanem trudna ako nije svrsio u mene kada su plodni dani i da ako sam ostala pod mengom T ili drugacije da cu onda uci u giness knjigu

e sad meni nije jasno, koliko se ljudi kune da znaju dosta slučajeva trudnoće za vrijeme menstruacije, a vidim da ima takvih slučajeva ovdje na forumu, kako onda doktori tvrde drugačije?

Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

ginička ti je zakon

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •