nisam mislila da ce mi se desiti ovaj problem...
M sada ima preko 6 mjeseci i samo ga dojim od rodjenja. Sa dohranom smo poceli, ali u kolicini da on cisto lizne par kapi da vidi da ima i nekih drugih okusa ( za sada smo probali samo jabuku i mrkvu ). Ne zelim ga jos poceti nadohranjivati jer mislim da odlicno napreduje ( rodjen je sa 2600 kg, a sada ima oko 9 kg ) i da mu to jako pase ( a i radi anemije od rodjenja ne zelim ga opterecivati bez potrebe ). Medjutim, problem je u tome sto mene dojenje zaista pocinje iscrpljivati.. Jedem za dvoje ( doslovno ), dakle 2 puta doruckujem, 2 puta rucam i veceram i to sve u velikim kolicinama, a na kilazi ne dobijam niti grama ( imam isto kilograma koliko i prije trudnoce; 55 ), uz to moram popiti po 6 litara vode jer cim popijem manje, vidim da se on buni i trazi i drugu ciku.. Po noci jede kao i po danu, svaka 2 i pol sata, najvise svaka 3.
Ne znam sta da radim. Zelim ga dojiti jos dugo, ali dali je mozda stvarno vrijeme da mu dam jedan obrok rizolina ili neceg takvog, jer mislim da necu jos dugo moci ovako... Sada je 8 navecer, a ja sam u pidjami i idem spavati, mrtva sam umorna...