-
-
-
Ma nije problem u lijekovima, u stvari i ne znam jesu li kompatibilni s dojenjem. Ali znam da dojenje smanjuje mogućnost začeća.
Izgleda da ovdje nitko ne zna puno o tome :/
-
-
-
Osoblje foruma
nemoj uvoditi bočicu samo zbog potrebe za sisanjem. ako će ju još imati, sisat će palac.
s 18 mjeseci mi je skroz bedasto da pije iz flašice, ako do onda nije.
pa evo, moja marge sa 6 mjeseci pije janu direkt iz one flaše sa sportskim čepom, a moje mlijeko je već 2 puta pila iz najobičnije čaše. i da sad moram prestat dojiti, sigurno joj ne bih uvela flašicu, nego eventualno onu čašu s kljunom
-
Nera pije na čaši i čašu s kljunom od 6-7mj, nema potreba da joj stvoriš ovisnost o bočici
prekid dojenja neka ide postepeno, odvlačenje pažnje .. sitnim trikovima, i računaš da će ti trebati 1-2mj za to
prvi cilj je smanjenje dnevnih i noćnih podoja
-
mi nismo koristili flašicu, ono što je jela od dohrane je jela na žličicu i pila najprije na onu bočicu s kljunom , a kasnije iz čaše
mislim da nema razloga da joj daješ s 18 mjeseci mlijeko na flašicu, zato što si recimo prestala dojiti
možeš joj normalno davati mlijeko u čaši
-
Hvala cure
-
Definitivno bočica s kljunom,i kod nas za van bočica sa sportskim čepom.Nakon nekog vremena počela sam nuditi u čaši i to je brzo išlo,malo je proljevao ali niš strašno.Mislim da je negdja s godinu dana počeo piti iz čaše,mislim ne sam ali se napio.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma