08.11 mi je termin poroda i zadnja tri mjeseca sam imala dijagnozu parzijalne placente previe. U 30 tjednu me gin. upozorila da cu 99,99% morati radi toga na carski rez i da planiram porod otprilike u 38 tjednu. Zbog toga se nisam prijavljivala na tecaj u splitsku bolnicu (koji je nuzno proci da bi muz bio na porodu, iako smo vec jedan tecaj prosli u Zagrebu u Petrovoj prije 7 godina). Prije nekoliko dana (33 tjedan) na pregledu mi gin. kaze da se placenta ipak pomakla i da bi MOGLA na prirodni porod. Sad naravn :/ o vise nema mjesta na tecaju u 10. mj. i otpilili su me kad sam im objasnila svoj slucaj. (Prvi porod mi je inace bio uzasno traumatican jer sam radjala u Bozicnoj atmosferi u Petrovoj Zg i nakon 10 sati trudova mi je beba pocela izlaziti a nikoga nije bilo uz mene. Da mi muz nije doslovno dovukao za rukav sestru mislim da bi mi jadnicak ispao na krevet...(niju me cak jos ni bili spustili u polozaj za radjanje...) Zena je usla u sobu i samo sokirano rekla, pa vi radjate?!?) Sad mi je smijesno, ali u tom je trenutku bilo stvarno zalosno...By the way beba je imala 4250 kg. Zato, ako ima neka zena koja je radjala s takvom dijagnozom, neka mi se javi. Zanima me koliko su ceste komplikacije, jer imam feeling da ce me pustiti da radjam 2 dana i nakraju poslati na carski...