KAKO BEBU NOSITI U MARAMI - KAMARIS
srijeda, 24.1. u 18,30 sati
ulaz slobodan, prijava kod voditelja vježbanja
Privatna praksa fizikalne terapije i rehabilitacije
Iva Kolić VFT
Telefon:
(01) 2315-000
GSM (Cronet):
098-380-966
KAKO BEBU NOSITI U MARAMI - KAMARIS
srijeda, 24.1. u 18,30 sati
ulaz slobodan, prijava kod voditelja vježbanja
Privatna praksa fizikalne terapije i rehabilitacije
Iva Kolić VFT
Telefon:
(01) 2315-000
GSM (Cronet):
098-380-966
ajoj, mi baš bili kod pedice u ovo doba!
Daaaajteeee još jedan termin, please, MM je htio doći 24. al smo se zadržali na sistematskom. Hoćemo biti maramaši-štreberi, a ne ko sad na divljaka i po doma...
![]()
Hoćeš reći da ti moja uputstva i moji crteži nisu dovoljni!!?Leta prvotno napisa
tc tc tc![]()
ja imam video upute za vezanje na cd-u, od didymosa. vjerujem da je tehnika ista za sve marame. ako hoces, mogu ti snimiti na cd pa poslati postom, ili negdje ostaviti.Leta prvotno napisa
Ma jok, Sun, tvoja uputstva su bila dragocjena, evo mi Jan visi na trbuhu (jadničak, još uvijek mi spuzne, moram stezat ponovo itd) al MM oće SVE znati - kak ovaj, kak onaj vez, kad šta... a i valjda bi se družio s Rodicama i to ne sam virtualno![]()
![]()
P.S.
i stalno imam osjećaj da u marami bebanu peglam jajčeka :? fakat sam truba, ne znam kak sam uopće skužila taj križni...
mikka ja bi cd![]()
dobila sam didymos maramu na probu, pa bi htjela vidjeti kak se slažemo ona i ja prije nego je kupim. čini mi se da ja to nikad neću savladati :/
Hoće li biti još ovakvih tečajeva? Moglo bi se možda doći i s bebom pa da se odmah vježba.![]()
![]()
Hoće li Svjetlana držati kakvu radionicu na jesen?
virnite ovamo: http://www.kamaris.hr/korisneinformacije.php
Odlično :D
A hoće li se uz marame pokazivati i kako nositi dijete u slingu?
ja sam se vec ponudila kao instruktor za marame/slingove/MT pa vjerujem da ce cure iz Rode organizirat malu radionicu kod sebe u gnijezdu cim nadju malo vremena.
sad, samnom ili bez mene, to jedino nisam sigurna![]()
kamaris ne prodaje slingove pa sumnjam da će demonstrirati nošenje. ali, pitajte na njihovom sajtu.![]()
Hm, site im je još u izradi tako da nema maila na koji se može postaviti pitanje.
A budu valjda objavili...
Vidjela sam kod Ive Kolić obavijest kako će se radionica o nošenju beba u marami održati 3.10. (srijeda) u 18.30 sati, u prostorijama Ive Kolić u Crnatkovoj 14.
Treba se najaviti (čini mi se da je tako pisalo) i cijena je 50kn.
Ms. Ivy je malo više gore stavila link pa klikni na njega i tamo ćeš naći broj telefona i link na stranice Ive Kolić gdje se održava tečaj.
Dođite![]()