Zanima me , pored onog provjeravanja lista trudnica na Odbrojavanju, u čemu još nalazite utjehu kopajući po forumu, tko Vam je od forumašica najveća inspiracija, iz čijeg uspjeha crpite snagu...
Evo kako to kod mene izgleda...
Od generacije kada sam se ja pridružila (ustvari sam aktivna na jednom drugom forumu a malo manje ovdje no redovito čitam) ja sam vrlo često svraćala na postove od Sanje30.
Njenu trudnoću sam pratila bez daha.
Kada je mala Paola došla na svijet u trenucima krize sam često okretala slikice u Sanjičinom potpisu. To mi je davalo nevjerojatniu snagu.
Čak sam bila i malo ljuta kad su te slikice iz potpisa nestale![]()
Nadalje, bebače od naše Tee2 redovito gledam, imam već osjećaj da poznajem te male lutkice kojih se jednostavno ne mogu nagledat. Živo se sjećam njene lukave igre sa nemilosrdnim TSH.
Priča rvukovi2 i njene slike sa rođenja Arijana su neprocjenjive.
Zamišljanje Mije32 sa njenim savršenim paketićem curica + dečko mi jednostavno tjera vjetar u leđa.
Inina trudnoća i trajekti sa Visa su me jednostavno prikovali uz komp.
Blog od naše hrabre Tigy se vrlo često okreće u mom domu, njen uspjeh ću zaista zapiti.
Sanjam jedan dan kada će nam kbegicsi javiti svoj plus...........
Kada sam prvi put vidjela Lidalin avatar teško sam suspregnula suze
Kada mi je nateže sjetim se da se Snješka i njena Dora maze
Cure, ima vas mnogo, mogla bih nabrajati...želim Vam samo reći da ste divne. Meni osobno dajete nevjerojatnu snagu i moj pretražnik nikada ne miruje.
![]()