Pokazuje rezultate 1 do 14 od 14

Tema: s koliko godina dijete smije klizati?

tina55 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno s koliko godina dijete smije klizati?

moja L. bi jako željela klizati, već smo par puta išli na klizalište da vidi i nabavili smo klizaljke, međutim u maloj školi klizanja kažu da dijete ne bi smjelo klizati prije 4. godine zbog kostiju potkoljenice
    na internetu sam pronašla neke tekstova u kojima piše da dijete može klizati od 2-3 godine
    moja L. ima 3 godine i 3 mjeseca

može li mi netko pojasniti tu dobnu granicu od koje smije klizati?

Deaedi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

U školi klizanja na Šalati primaju od 3g, iako hoće uzeti čak i mlađe dijete, ako dijete želi.

kole avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

Ja sam klizala sa 3, malo mi je sumljiva ta prica o potkolenicama. Mozda ima se ipak ne da baviti sa manjom decom.

tina55 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Citiraj kole prvotno napisa Vidi poruku
    Ja sam klizala sa 3, malo mi je sumljiva ta prica o potkolenicama. Mozda ima se ipak ne da baviti sa manjom decom.
    to se i meni čini
    ali reko da provjerim
    znači ima trogodišnjih klizača i klizačica

Datum pristupanja
    Nov 2005
    6,841

Početno

Andrijin trener na sportu kaže minimalno 4 godine, a da je iz njegovog iskustva bolje i kasnije početi, jer manja djeca često nakon pada više neće nii pokušati, do te mjere da se panično boje klizanja.

kole avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

Cuj deca razlicito reaguju na svasta, pa moze pasti i sa 4. Ja sam recimo posekla ruku klizaljkom, pokusavajuci da dohvatim rukavicu koja mi je ispala. Ali to me nije sprecilo da klizam, cak i po tepihu u kuci kad nije bilo leda.

Administratorica puntica avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

moja je prvi put klizala s 3 godine

sa 4 joj se nije dalo

a sada, s 5, bi išla na klizanje svaki dan

tina55 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

mislim da nas ništa ne košta da probamo s 3 godine, ako joj se svidi ok, ako ne, lako pričekamo još koju godinu

Osoblje foruma leonisa avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

ja sam klizala s 3 i moju sam prvi put odvela na led kad je imala tri i pol.

NetkoMiOteoNick avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

Nama je učiteljica klizanja u školi klizanja rekla, kada dijete može stajati na klizaljkama (stoji na ledu i ne pada), može učiti klizati.

Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

možda se oni u školi klizanja žele osigurati da nebi imali problema ako se dijete povrijedi, jer zglobići
    su doista elastičniji i lakše dolazi do uganuća do 4 g, ali ista je opasnost kod svake fizičke aktivnosti.

u praksi, mi smo klizali od cca 3 god. bez problema i uživali,
    pa to nije ništa fizički zahtjevnije od recimo brzog hodanja, ne izvode 3 godišnjaci piruete.

Deaedi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Citiraj tina55 prvotno napisa Vidi poruku
    mislim da nas ništa ne košta da probamo s 3 godine, ako joj se svidi ok, ako ne, lako pričekamo još koju godinu

Dovedi je na Šalatu sub ili nedj od 1245-1345 i potraži starijeg trenera, on rado uzima male klince 1 na 1. Htio je uzeti mog malog od 2g, ali se on boji nepoznatih, pa nije htio bez mene na led, a roditelji ne mogu.
    Posljednje uređivanje od Deaedi : 16.01.2013. at 16:12

MIJA 32 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2004

Početno

Pticice su na led stale sa nepune 3 godine,upisali smo ih na hokej,isto su rekli da bi trebali imati 4 godine,ali su ih uzeli,nakon tri puta su hodali u klizaljkama sami,znali pasti i ustati bez pomoci...i uskoro klizali.Sve je to individualno;s njima u grupi je bilo starije djece koja su plakala i nisu zeljela klizati,ali su roditelji odlucili da ce klizati od takvih me MM micao jer sam im htjela svasta reci.

Datum pristupanja
    Feb 2013

Početno

mija32, ti misliš da djeca od nepune tri godine znaju šta vole, a šta ne? ni moja p. nije htjela na gimnastiku sa 2,5 i nakon par puta što je otišla sad jedva čeka da ode na gimnastiku...

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •