mislim se bi li ih kupila kao poklon za Božić - ima ih dosta, većinom od HABAe i SELECTAe, za uzrast od 3-4 godine.
Jel možda neka od vas isprobala? za tako malu dječicu (mislila sam kupiti ne samo mojoj Petri već i za malog nećaka od 4 godine).
mislim se bi li ih kupila kao poklon za Božić - ima ih dosta, većinom od HABAe i SELECTAe, za uzrast od 3-4 godine.
Jel možda neka od vas isprobala? za tako malu dječicu (mislila sam kupiti ne samo mojoj Petri već i za malog nećaka od 4 godine).
Ovisi o djetetu. Jan je u toj dobi još bio premlad, Nola igra s nama i čovječe ne ljuti se i monopoly.
ja sam andreju kupila habine čovječuljke na koje se slažu kolutovi - tri igrača bacaju obojenu kocku i natječu se tko će prvi složiti sve kolutove.
činilo mi se baš zgodno i jednostavno, javim kako mu se sviđa.
nešto u stilu ovoga: http://www.haba.de/Family_games.fami...baproducts_pi1[showUid]=1014&cHash=f60ab64960
pa ako imate iskustva, super bi mi došlo...
Lei je Djed Mraz donio igru Nemoj probuditi tatu, a zašto, zato što sam ja pročitala preporuku za tu igru u knjizi Čarobno drveće uma![]()
Uglavnom, definitivno je premala za to i ne kuži, ali se obožava igrati.
Igra je totalno zasjenila Duplo kocke, drugi poklon od DM-a, koje ne želi niti pogledati.
gavran od habe je super
http://www.amazon.fr/Ravensburger-Je...7847643&sr=8-1 i ova, ne znam kak se zove na hrv.
http://www.amazon.fr/Lansay-74939-So...7847712&sr=1-1
a ova me odusevila jer ima kartice sa pitanjima u skladu sa dobi, pa se moze igrati od 3 do 6 godina. i prekrasnu plocu za igranje sa puno detalja.nadam se da postoji na hrv jer je stvarno super
ima i od ravensburger "moje prve igre" ili tak nekak ..
mi igramo i uno sa zivotinjama...ali to joj je tak tak, ne voli bas
inace mislim da nisu premali, moja ima 3 godine i super se igramo...sad vec kuzi da bacamo kockice i da treba cekat red i zna koliko joj pijun ide naprijed ako joj kazem broj.ima puno stvari koje se tako kroz igru mogu nauciti
i vidim ociti napredak sto se tice koncentracije
na pocetku cesto nismo mogli zavrsiti niti prvu partiju, a sad se mozemo zaigrati i po sat vremena
uvijek igra netko od odraslih sa njom
Moja obožava čovjeće ne ljuti se, ima 3,4 g i jako voli bacati kockicu, lijepo broji i zna pravila. Jedino voli da obje pobjedimo pa mi pušta, ne želi me rušiti i sl.
bas puno ovisi o djetetu... iako su vrsnjaci, bas se u ovoj dobi vide velike razlike
moj 4gosinjak obozava covjece ne ljuti se ...ali po svojim pravilima, nema kocentracije ni za jedan krug
imamo i nesto slicno sa munjevitim juricem (ilikakoseveczove) pa i nju jedva dopola odigra, najvise voli bacanje kockice...i tu staje bit igre![]()
Moj mali (4), već neko vrijeme igra čovječe - ima koncentraciju do kraja partije, sam broji polja i kombinira s kojom će figuru (ne smiješ ga jedino pojesti, zlo i naopako onda). Obožava i Lotti Caroti.
Seka blizanka isto igra, ali nema koncentraciju kao brat.
Moj sin (5) jako voli igrati memori, križić-kružić i nedavno je naučio igrati igru s kartama UNO (odnosno po hrvatskom sada MAU MAU). Iznenadio me kako prati dok se kartamo i na taj način odlično vježba boje s kojima ima mali problem i brojeve naravno.
inače one2play ( valjda sam dobro napisala) ima akciju -25% u veljači na društvene igre, a podržavaju ga i mercator i getro ( dobro možda i još netko)
moj mali od malo više od 2.5godine voli igrati zid ( živi zid), ponekad uzme Uno i igra s velikim ( samo da ima karte u rukama), imamo neku novu memory-puzlalicu ( ono svojiti treba mrkvu i zeca).
Velikima je najbolji Uno ( to bi mogli cijeli dan igrati recimo to su na moru igrali stalno)