-
Drage mame i tate!
Ja sam jedna stara članica foruma, ali nova na ovom topicu... Neću duljiti jer vidim da svi imamo isti problem, samo netko ima više, a netko manje "sreće" s vremenskim razdobljima odvikavanja od noćne pelene.
Dakle, samo ukratko - moj cvrčak ima 3g i 9 mjeseci. Sa 2,5 godine bez ikakvih problema i to na njegovo traženje skinula sam mu dnevnu pelenu. Za noćnu je bio pokušaj mjesec dana nakon toga, ali neuspješno jer se doslovno budio natopljen mokraćom. Ostavili smo noćnu do ovoga ljeta, točnije 20.07. krenuli smo s odvikavanjem. Eh, danas je več 28.9. i nema pomaka
Prvo smo ga budili 2x po noći za pišanje, ali je već nekad bio upišan i prije. Prije mjesec dana odlučila sam buditi ga samo 1 po noći (oko 1 sat) pa da vidim šta će biti do jutra. Bilo je veselih suhih bušenja, ali postotak ide u prilog mokrim jutrima... Isprobala sam doslovno sve što sam pročitala od vaših savjeta - ne piti kakao i sl. napitke poslijepodne, ne piti uopće 2 sata prije spavanja, ... ali ništa, baš ništa ne pomaže. I dalje ga budim samo 1 po noći, ali svaki put se upišan probudi. I što je najgore - ne probudi ga to što se upiškio.
Molim vas za savjet, iako sam sve već pročitala možda sam nešto preskočila ili se javi netko s nečim novim - da li da ga dok su još malo topije noći uopće više ne budim pa da vidim hoće li se pojaviti kakva reakcija na upišano, mokro stanje ili - ono što mi se čini trenutno skroz besmisleno - vraćanje noćne pelene nakon 2,5 mjeseca?
Samo da napomenem, da nam kroz mjesec dana dolazi još jedno malo pojačanje, i nije mi zaista teško dizati se i mijenjati posteljinu, samo bih htjela izbjeći neke nepotrebne posljedice (prehlada i sl.)
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma