Uh, mi smo se isto dugo mučili s odvikavanjem. Ispočetka je lijepo počelo, da bi gospodin opet počeo piškiti i kakiti u gaćice. Vratila sam mu pelenu, nisam ga htjela traumatizirati, ali upalila mi se crvena lampica kada me je počeo izvještavati : evo sada piškim u pelenu. Onda bi se pokakio, pa nije bilo šanse da sjedne dok ga ne presvučem. Pa bi nekada zatražio da ide na wc, i onda kad obavi sve, kaže : sad mi opet stavi pelenu. Shvatila sam da on može kontolirati mjehur, ali jednostavno mu je bilo lijeno prekinuti igru i otići na wc da obavi ono što treba. Opet sam mu skinula pelene, i opet ista stvar. Vidim da stišće nogice, da mora na wc, a on ne želi prekinuti igru i otići na wc, i onda za par minuta sve pusti u gaće. Počela sam mu oduzimati igračke s kojima se igrao u trenu zapišavanja, i kad je vidio da neće tako ići, počeo je tražiti da ide na wc. Sve smo riješili kroz 2-3 dana.
Noćno mokrenje smo riješili tako da je išao piškiti netom prije spavanja, ukinuli smo pijenje tekućine prije spavanja, i budimo ga na odlazak na wc. Prije su bila potrebna 2 buđenja, kasnije jedno, a sad se budi suh.