-
Ovo ljeto i mene čeka odvikavanje mog dečkića,već se pripremam psihički jer vidim da je drukčiji nego seka. Ona je sa dvije sve lijepo znala sama kazati pa smo se ostavili pelena takoreći preko noći. Kad smo skinuli dnevnu ni noćna nije bila mokra,nakon 2 dana nisam je ni stavljala. Najgore je bilo kad je sa tri prešla u svoju sobu pa bi zvala navečer kad bi morala na wc,uvijek me bilo strah da ću čvrsto spavati pa je neću čuti al hvala Bogu nije nam se dogodilo. Par puta se popiškila u krevet,bila je bolesna pa se nije mogla razbuditi al sam ja tada češće kontrolirala da ne stoji mokra. Nedavno joj se dogodilo na mažoretkinjama da se pred grupom upiškila al zato što je teta zabranila česte odlaske u wc da joj ne kvare vježbe,moja se prepala da će teta vikat pa nije otišla na vrijeme.... al to je druga priča. A on.... Ima 18 mjeseci,kad se pokaki kaže kaka i namjesti se da ga presvučem,još mi se čini rano da ga skinem skroz al pokušat ću na ljeto prvo na tutu pa ćemo vidjeti. Mislim da je najbolje što manje forsirati,shvatiti to kao nešto svakodnevno jer oni osjete kad je neka strka,"forca" i dobijemo kontraefekt.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma