Evo već tjedan dana ja i Marta se budimo oko 5 i budne smo do 6 - 6,30.
Ona inace ide u krevet oko 20h i s tim nema bas problema. Budi se svako 2h i doji pa opet bez problema zaspe, čim je vratim u krevetić.
Ali ovo me vec zabrinjava.. tj. ne shvaćam sta je..
Probala sam je pred spavanje malo duze pustit budnu, sve do 21.30 ili 22h, ali opet je bilo isto, i dalje se budila tocno u 5h!
I PJEVA! I KREPAJE OD SMIHA! I PRIČA..
A ja jedva držin oči otvorene.. i onda kad ona konacno zaspe, ja sam budna ko da je podne!
Inace oduvijek po danu malo spava, plafon 40 min, a ovo zadnje vrijeme zna bit budna od dojenja do dojenja, i po 3h. znaci nije da se po danu naspava pa da ne može po noći..
POMAGAJTE..

Odgovori s citatom
Ja se već navikla... Ustanem, presvučem pelene, dam da siki, skupa skuhamo kafu da mama progleda
i pustim je malo po dnevnom da se igra. (Dok ja popijem tu kafu i prestanem posrtati okolo). Najdalje u 7:30 njoj se opet spava. Spustim u krevet i mirna sam do pola devet-devet. Za to vrijeme dokusurim kafu, poradim po kuhinji, prostrem veš i slično. Jer kad se sljedeći put probudi, nema stajanja do 20h, kad ide spavati. Po danu ne stignem odmoriti, osim ako je MM kući. Tad povremeno i odrijemam turu. Zato ja liježem dosta ranije nego sam navikla, pa se iskompenzujem.
(nekad produži do 6,30) neovisno o tome kad je legla (zaspe oko 22 h), ali onda i dalje nastavi spavati kad je nahranim
pa ti hajd' ne ustani...lopov mali
i cekam da konacno utihne