Pokazuje rezultate 1 do 13 od 13

Tema: Noćni pjev

Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno Noćni pjev

Evo već tjedan dana ja i Marta se budimo oko 5 i budne smo do 6 - 6,30.
    Ona inace ide u krevet oko 20h i s tim nema bas problema. Budi se svako 2h i doji pa opet bez problema zaspe, čim je vratim u krevetić.
    Ali ovo me vec zabrinjava.. tj. ne shvaćam sta je..
    Probala sam je pred spavanje malo duze pustit budnu, sve do 21.30 ili 22h, ali opet je bilo isto, i dalje se budila tocno u 5h!
    I PJEVA! I KREPAJE OD SMIHA! I PRIČA..
    A ja jedva držin oči otvorene.. i onda kad ona konacno zaspe, ja sam budna ko da je podne!
    Inace oduvijek po danu malo spava, plafon 40 min, a ovo zadnje vrijeme zna bit budna od dojenja do dojenja, i po 3h. znaci nije da se po danu naspava pa da ne može po noći..
    POMAGAJTE..

Joe avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

A jel možeš ti nju lijepo pustiti u krevetiću da se igra a ti nastaviš spavati? Možda ju prođe. Naravno, osim ako izričito traži tvoju prisutnost.

emanina avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

tak i moja. ja ju pustim , nekad zaspe nekad ne.

vještičica avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

Ništ' na pomaže! I moja ima veker u guzi i budi se u 5:30 plafon u 6h Ja se već navikla... Ustanem, presvučem pelene, dam da siki, skupa skuhamo kafu da mama progleda i pustim je malo po dnevnom da se igra. (Dok ja popijem tu kafu i prestanem posrtati okolo). Najdalje u 7:30 njoj se opet spava. Spustim u krevet i mirna sam do pola devet-devet. Za to vrijeme dokusurim kafu, poradim po kuhinji, prostrem veš i slično. Jer kad se sljedeći put probudi, nema stajanja do 20h, kad ide spavati. Po danu ne stignem odmoriti, osim ako je MM kući. Tad povremeno i odrijemam turu. Zato ja liježem dosta ranije nego sam navikla, pa se iskompenzujem.

Ariens avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Maja je imala tu fazu
    Obavezno budjenje u pet (ponekad i u pola 4) i igranje do 6 - nakon toga jutarnje spavanje ako sam imala srece
    Trajalo je nekih 2 mjeseca. Mislila sam da to ima veze s remencicima koje nosi za kukove, ali ocito to nije bio razlog.
    Od nekog 6-og mjeseca uspjevamo u koliko-toliko redovitom spavanju i produzila je jutarnje spavanje cak do 7 ujutro. Mozda bi i duze spavala da ne mora ici kakati

emanina avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Citiraj Ariens prvotno napisa
    Mozda bi i duze spavala da ne mora ici kakati
    joj to ranojutarnje kakanje smrad kiseli u cik zore

emanina avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Tonka upravo odrađuje jutarnje spavanje dok ja pijem kavu i surfam

Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

ma pustim ja nju da se igra i pjeva i okreće po krevetu, ali ne mogu od nje spavat, stvarno je glasna..
    i onda nakon malo je nadjem kako stoji vodoravno pri vrhu kreveta i place.. jer nema di dalje..
    i onda je opet stavim leć, ali.. nista ne pali do 6..
    oonda odjednom zaspe..

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

i moja se budi točno u 5,oo h (nekad produži do 6,30) neovisno o tome kad je legla (zaspe oko 22 h), ali onda i dalje nastavi spavati kad je nahranim

vještičica avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

Citiraj nanic prvotno napisa
    ma pustim ja nju da se igra i pjeva i okreće po krevetu, ali ne mogu od nje spavat, stvarno je glasna..
    i onda nakon malo je nadjem kako stoji vodoravno pri vrhu kreveta i place.. jer nema di dalje..
    i onda je opet stavim leć, ali.. nista ne pali do 6..
    oonda odjednom zaspe..
    Eeee, blago tebi, tvoja se hoće igrati sama. Moja zoveee da je dignem Sad udvaja slogove i obilato koristi "ma-mam" pa ti hajd' ne ustani...lopov mali

Ava M avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Paulo je isto imao faze ranojutarnjeg buđenja ali sva sreća, nije tražio da ga se digne. Igrao bi se prstićima, rukama, mojim nosom, licem, a kad bi skužio da ja ne reagiram, opet bi nakon nekog vremena zaspao.
    Vjerojatno je razlika od djeteta do djeteta a ja sam u ovom slučaju imala sreće...

Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Citiraj nanic prvotno napisa

he he tako i moj. samo sto on to radi meni uz uho. Probudi se usred noci i pocne se glasati, pa prica ma-ma ma-ma, pa onda okrene nogice prema meni i pokusava mi se popesti sa njima do lica hehe
    a nemam srca da ga prebacim u njegov krevet kada mi tako kaze ma-ma
    sada se samo okrenem ledjima pa mi masira ledja nozicama i cekam da konacno utihne

zmaj avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

moj zaspe od 21-23h, ono za prave...noću doji kroz polusan. budi se oko 09:30h... danas je bila iznimka pa se probudio u 08:45h...ja legnem i budim se s njim!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •