eto ja jer mi je danas se prelila casa. naime shvatila sam da unazad skoro pola godine samo vristim i urlam. Antonio gleda samo da radi ono ste zna da ne smije. izludjena sam i ocajna. npr. kad smo kod kuce trudi se da stalno isprobava moje granice,tj.gleda me i radi ono sto ne smije jer je opasno i sl. i ceka da dreknem ili da zaurlam da ce dobiti po guzi jer vise ne znam sto da radim. kada ga odmaknem od takve dadnje lupa i udara po meni i urla.ako nesto ne dobije kako je naumio dere se ko jarac. u jaslicama cim me vidi da dolazim divlja i vristi tako da teta ga mora opominjati, onda se neda van iz grupe i kad kao se ja okrenem da idem vristi i dernja. u igraonicu kada odemo,ja dolazim po njega a on bjezi i nece van,tete ga love i sl, ja propadam u zemlje,a on je kao sirena......kod moje mama se igra,eto mene-pocinje bacanje po podu,vristanje,trcanje ,deranje. sve sto mu kazem lijepo ga zamolim i ponovim ako treba sto puta, no ne vrijedi. jednostavno kad dojdem s posla,cijelo vrijeme dam njemu a on gleda kako da me dovede do ruba. jedan dan sam nakon defilea majstora od jutra do navecer i maltretiranja tonceka sjela na pod i rasplakala se i nisam mogla stati.stalno mislim da hebeno sam pogrijesila negdje u odgoju kad me ne zarezuje niti malo. moja rijec ne dopire do njega osim kad skroz poludim....kao danas...i urlam da ja poplavim. ocajna sam. danas je poceo od jutra kad se probudio i odmah krenuo s plakanjem da oce piskiti,pa place jer piski,pa se nece obuci,pa ne dolazi prati zube,pa nece se obuci,nece doci da ga obujem,place jer place, jer mu brisem nos,jer ne m oze lupati po autu,jer ....ne znam sto je bilo vise,,,,u jednom momentu u autu na putu u vrtic sam osijetila da pucam i da ne mogu 24 sata slusati plac,viku,cendranje i udaranje po meni i pocela sam se derati iz svega glasa i urlati kao sotonaocajno sam htjel aprestati ali jednostavno je taj uzas izlazio iz mene i mislila sam da cu zaustaviti auto i izaci vani i nastaviti s histerijom. antonio je to odslusao i nesto promrmljao,,,,bila sam preocajna i prezalosna i sada mrzim sama sebe. u jaslicama sam htijela samo da ga netko uzme u grupu da mogu izuaci vani i plakati jer nemam snnage za hodati. u vrticu kad smo se kinuli je dosao sto puta me poljubiti. da je barem shvatio...a znam da nije......ljuta smam na sebe jer ne zelim urlati ali jednostavno ne znam kako da ga navedem da bar ponekad poslusa ili ne isprobava na meni gdje mi je kraj. i stalno mislim da sam losa i da zato jer zivimo sami se sve to desava i da je moja krivica.....isuse ovo moje danasnje urlanje je granicilo s razumom i nisam ni znala da mogu to tako glasno i odurno napraviti i sram me je jer nisam imala kontrolu.
kako da djete zamolim da me poslusa???? kako da postignem da napravim nesto u kuci a da me ne udara,urla ili radi gluposti samo da prestanem,. preumorna sam da po noci pospremam i sl,jednostavno moram i po danu.....kako da se ne dovedem vise u ovu situaciju?????
obozavam svoje dijete ali gdje sam pogrijesila da mi je svaki dan kao ovaj danas samo sto sam danas totalno izgubila kocnice i podivljala......![]()
![]()