hej koliko odgovora...hvala vam
da,znam da urlanjem ne postizem nista ali kjednostavno sam bila potrgala lanac i ko divlja zvijer ....katastrofa.... ovo s dogovorom-ja lijepo probam obijasniti i reci i razgovarati-no majstor me odgurne i nece gledati i slusati a ako pokusam ponovno-opet kaos...............a igraonica...hehehe lijepo se dovgovorimo-cuj jel da nece vise ono raditi---necu, jedla ces doci kada mama dolde po tebe...ocu...itd,sve pokusam i odvedem ga no kada dojdem po njega on me dojde pozdraviti...na sigurnu udaljenost da ga ne mogu npr.primiti za ruku, i ode i skriva se i ne da se nikako...i onda bacanje i ostalo

i onda kada ga ulovim i jedva izvucem probam mu reci i obijasniti da nema problema da ce opet ici samo da ga molim da ne radi to...ma kakvi ne igra...opcenito ne igra dogovor...dakle puna sam griznje savijesti,samo kritike,ne volim se kako odgajam dijete i u PMS_u sam .....
joj volom ga najvise na svijetu ali bi ga mogla...ne znam kaj...politi hladnom vodim ili zasuti kokicama da me primjeti i poslusaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

jeeeeeeednom....................

cijeli dan nemam koncentraciju na poslu i kao radim ...bljak

fala vam mile moje