-
da, i bem ti i kuhanje i sve ostalo, neće vam biti niš od prašine i pećenog piceka iz konzuma. za poćetak otiđi kod svoje doktorice opće prakse,reci da si psihićki loše,nek ti da dva-tri dana bolovanja.nek ide mali u vrtić a ti odspavaj i odmori se. nekad nam treba samo malo više sna da se vratimo u normalu. i svi mi popucamo tu i tamo i nismo zato loše mame, već samo kronićno umorne i iscrpljene.
a dijete ko dijete i ono isto tako ima dobrih i loših dana, osjeća tvoju nervozu i reagira nervozom, a i još je mali. kod mene uvijek upali flegma ponašanje, jednostavno se maknem od njih u drugu prostoriju i zapoćnem neki posao ili neku igru,kaj ja znam:npr.slažem kockice ili parkiram autiće i onda oni dođu,prvo gledaju, a onda se ukljuće u igru.
i ja doma gazim preko stvari po podu, a kad čistim klinci pitaju: kaj nam neko dolazi u goste? i kaj bi ja sad, fučka mi se za sve. vrhunac je bio kad su nas kumovi došli pozvati na svadbu pa su morali zaobilaziti lonce i zdjele kaj je moje vrijedno dijete poslagalo po kuhinjskom podu, i baš me boli rit kaj su vidjeli đumbus.
ajde draga, bit će sve ok! dobro je ponekad i puknuti, tad uvidimo da je vrijeme da stanemo na loptu i kažemo:DOSTAAAAA!
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma