Zanima me kako provodite vrijeme.
Mi zbog njihovih različitih interesa sve teže organiziramo bilo kakvu aktivnost.
Da li se dogovarate tipa jednom bira jedan, drugi put drugi ili tata uzme jedno dijete a mama drugo?
Zanima me kako provodite vrijeme.
Mi zbog njihovih različitih interesa sve teže organiziramo bilo kakvu aktivnost.
Da li se dogovarate tipa jednom bira jedan, drugi put drugi ili tata uzme jedno dijete a mama drugo?
Moji uglavnom imaju iste interese (parkovi, kazališta, filmovi). Jedino u videoteci biraju jednom jedan, jednom drugi. Oboje se vole igrati i sa lutkicama i sa autičima.
Mislim da su im različiti interesi prije zbog razlike u godinama.
i to. Ali dečko koji je stariji baš ima neke svoje interese i jako inzistira na tome, a onda je curki dosadno ili se protivi ili pak odbija ići. A ja bih nekako da sve radimo skupa.
nemam nikakvih problema,što se igra jedan,igra se i drugiIzmeđu njih je razlika 26 mj.,zajedno su u vrtiću,međusobno se dogovore s čime će se igrati-ko krpa i zakrpa
![]()
Nema opcije jedan mami,drugi tati.Svi tri su moji jer tata skroz radi.
nema nekih problema.
sunča uglavnom voli sve što voli stribi i neprestano kopa po njegovim starim stvarima, tako da ne pita, ni novu odjeću, ni nove igračke, ni nove crtiće. braco je amen i in je sve što voli braco.
problemi su oko pisanja zadaće, kada stribiju treba mir, jer inače niš ne napravi, onda jedan piše zadaću s njime, a drugi vodi malu vani na igranje.
meni je, u principu, lakše kada su zajedno nego kada je samo jedan sam, jer onda me taj ižmika do kraja.
nije problem kada smo doma, nego kad treba nekamo ići. Svak vuče na svoju stranu, a ja bih da idemo skupa
kod nas izlasci van nisu neki veci problem, obicno svatko nadje svoje drustvo u parku (ili se T. igra sa njegovim frendovima, to joj je i tako najdraze).
kod nas se zakomplicira sa slobodnim aktivnostima: on ima nogomet, T. ne moze taj dan nista, jer onda nema nikog ko bi M. vodio na trening. ona bi na plesnu igraonicu, kud sa M. to je njemu dosadno. upravo sam u kemijanju kako da organiziram da svi dobiju pomalo, ali meni je to ono sto me najvisejer sam ja onda razapeta...
NanoiBeba
Cini mi se da je bolje prihvatiti cinjenicu (i veseliti joj se) da su djeca razlicita i radije se razdvajati, pa da su oboje zadovoljni.
doma se svi zajedno igramo. nekad je malo napeto kad on pozeli covjece ne ljuti ili sloziti jengu do kraja (a ona ne razumije da nije poanta u tome da nogom srusi 2-3 kata), ali onda to ostavljamo za vrijeme kad ona spava.
vrlo cesto se zajedno zabavljaju auticima ili figuricama, puno rjedje pravim lutkicama, ako on crta - crta i ona, ako on pise - pise i ona, ako ona gleda teletubiese - gleda i on, ali ona ne gleda njegove crtice. kockice takodjer slazu zajedno, malo se pofajtaju kad ona pozeli njegove kocke itsl. ali nista sto se ne da sredit. oni su meni cesto u igrama tipa trcimo, lovimo se, skacemo po kaucu, krevetu, znaju stolicama zatvoriti dio kuhinje i onda je to kao njihov stan i oni su muz i zena, pa kuhaju....
vani se lijepo zabavljamo na igralistu ili u parku, i iako ona njega dosta prati po sadrzajima u parku - tu cesto svatko igra svoje igre.
ako smo mm i ja zajedno s njima, nema nikakvih problema, lijepo se podijelimo.
uglavnom, nije mi to nikakav problem.
razlika medju njima je nesto preko 3 godine.
ma nije niti nama problem - razdvojimo se, samo je meni to neobično jer smo do nedavno svugdje išli skupa.
Mi se ne razdvajamo. Jedva čekam da dođe vikend pa da smo svi skupa. Više sam za opciju da se jednom ide gdje jedan hoče, a drugi put bira drugi.
i ja. U stvari tako smo do sada radili. I onda svaki hoće na svoju stranu.Eci prvotno napisa
Probati ćemo se dogovarati da svaki dan jedan izabere.