Pokazuje rezultate 1 do 15 od 15

Tema: ne osjecam bebe

Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno ne osjecam bebe

cure drage molim vas da mi pomognete.
    Sad sam u 20 tj.trudnoće i nosim trojke.Po pričama drugih žena vec su davno osjetile pokrete beba,a ja jos nista pa se pomalo bojim,a tek iduci tjedan sam naručena kod svog gin.

Datum pristupanja
    Nov 2004

Početno

kontaktiraj gonekologa i reci mu što te mući i da bi došla na pregled...bit će ti puno lakše kad vidiš da je sve ok

momze avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2004

Početno

aska, napravi ovako kako ti Romina kaze ako ce te to smiriti.
    ako malo prrocackas po forumu vidjet ces da ima dosta topika o tome kada smo prvi puta osjetili pokrete bebe.

u prvoj trudnoci, ja sam osjetila upravo u 20-om tjednu, dakle sad ce svaki cas i kod tebe.

Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

prvi put u 20. tjednu, već sam svašta brijala. Posteljica je bila smještena sprijeda i to je bio razlog kasnog "osjeta".

cisko-kid@net.hr avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

ja sam u 37 tjednu i sve manje osjećam pokrete bebe.i povremeno me boli gornji dio trbuha.jel to normalno?sljedeći tjedan idem giniću na kontrolu.

Datum pristupanja
    Nov 2004

Početno

Ja svog bebača skoro pa nisam ni osjećala kroz cilu trudnoću i stalno sam bila u panici da li je sve ok.
    I od kad se rodio to je jedna mirna beba, za poželit

Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Ja sam isto kasno osjetila E u prvoj trudnoći i već me bila hvatala panika..al bilo je sve ok, to je individualno.
    Cisco pred kraj trudnoće je normalno da se beba smiruje, bar je tako meni rekao doc, to znači da se približava dan kad ćete se grlit :D

Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Nosiš trojke, dakle tri bebice koje su manje nego jedna beba u stomaku u 20-tom tjednu trudnoće. To mi se čini kao opravdan razlog da malo kasnije osjetiš pokrete svojih bebica, ali ima ovdje na forumu mama trojki, pa će se valjda koja javiti.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj Sanjaaa prvotno napisa
    Nosiš trojke, dakle tri bebice koje su manje nego jedna beba u stomaku u 20-tom tjednu trudnoće. To mi se čini kao opravdan razlog da malo kasnije osjetiš pokrete svojih bebica, ali ima ovdje na forumu mama trojki, pa će se valjda koja javiti.
    ovo ne mora biti tako-barem ne tako rano. moji blizici su do 30-og tjedna prednjacili kilazom tj bili su tezi pojedinacno nego sto je tezina prosjecne bebe.

aska, nadam se da ste ti i trojac dobro!!

lasica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

uu, cisco kid,čim ne osjetiš pokrete bebe nakon što si ih već osjećala,moraš se hitno javiti u bolnicu.
    http://www.mojabeba.com/sadrzaj.php?...&nivo=2&idr=45
    iskreno se nadam da je sve ok.ajde javi se.ja sam isto imala nepokretnu bebu i bilo je s razlogom-oligohidramnij,tj.nestajala mi je plodna voda,ali nije mi puko vodenjak,nego mi je posteljica bila u banani (valjda,zapravo niko ne zna).beba je zbog toga imala nerazvijene bubrege ali sad je ok.inače sam ga osjetila u 14 tjednu.malog leptirića maminog.kako me obradio,nisam ni znala da sam trudna 3 mjeseca jer sam dobivala mengu uredno. 8)

lasica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

pardon,sad sam skužila da ih sve manje osjećaš a ne uopće.

Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

izgleda da su ovo mirne bebice,inace sto se tice njihove veličine dr.je rekao da odgovaraju ovoj dobi.osjecam ih al nije to tako intenzivno,valjda nemaju dovoljno mjesta pa miruju.
    :?
    sad sam vec u 22 tjednu t.,pocela sam dosta oticati valjda od pritiska a i leđa me strasno bole tako da nemogu uopce sjediti.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

aska, pazi na tlak i punoooo odmaraj!!!

momze avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2004

Početno

aska31, odlicne vijesti - odmaraj se puno i skupljaj energiju.

Datum pristupanja
    Sep 2005

Početno

sretno aska31!!! I ja preporučam samo puuuuno odmaranja i mirovanja jer poslije....

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •