pa iskreno, ja razumijem kad netko to kaze. jer sam i sama u situaciji da ne znam sto bi sa sobom. prije 2,5 god sam ostala bez posla (taman kretali u MPO, uspjelo, rodila), nakon 8 mj porodiljnog su me zvali natrag (struka mi je malo u komi pa nisam imala izbora i prihvatila sam), jos danas se grizem sto sam pocela ranije raditi. zbog MPO bi odmah probali drugu bebu jer ni sama ne znam koliko ce to trajati, a imam vec 30+, a ugovor mi je na 6 mj.....iako ga produze opet 6 mj.....pa opet.....a kad su me zaposljavali iskreno su rekli da dobro razmislim jer trebaju osobu koja ce biti tu, znaju da imam malo dijete pa im bas ne pase da idem na bolovanje ako ce biti bolesna.....mislim da to niti jedna mama ne zeli cuti

prije 2tj je bila bolesna, ja sam uzela 1 dana bolovanje, tata mi ju je cuvao, a ja sam vecinu vremena radila na kompu u dr sobi......pa sad reci.....sve bi dala da mogu mirne glave planirati ili neplanirati a da se desi druga i treca trudnoca i da ostanem doma punih godinu dana, da ako rodim 3. djete da ostvarim pravo na 3 godine porodiljnog pa da mogu sama odluciti da li to zelim ili ne.....jer to je moje pravo.....
na tvom mjestu bi uzivala u svojoj poziciji i trudnoci. nemoj me krivo shvatiti, ali mnogim zenama je jako tesko ostvariti osnovna zakonska prava koja postoje na papiru ali se u praksi bas ne primjenjuju. samo uzivaj i sretno!