Pokazuje rezultate 1 do 25 od 25

Tema: Naše ljetovanje

Sanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno Naše ljetovanje

Evo naših slički iz Turske, bili smo krajem kolovoza i početkom rujna, ali stjecajem okolnosti sam tek sad stigla napraviti album.

Uglavnom: http://public.fotki.com/sanjaff/turska-2007/ , bez passworda.

Uživajte.

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Prekrasne slike i modeli !

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Totalno sam se ufurala u priču i atmosferu, kao da sam bila s vama!

Slike su izvrsne, raznolike, komentari sjajne, modeli divni! Čisti užitak!

Osoblje foruma mamma san avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj Luna Rocco prvotno napisa
    Totalno sam se ufurala u priču i atmosferu, kao da sam bila s vama!

Slike su izvrsne, raznolike, komentari sjajne, modeli divni! Čisti užitak!
    Potpisujem!!!

Predivne fotke! A vi ste toliko slatka i kompaktna familijica!

summer avatar
    Datum pristupanja
    May 2005

Početno

I jos jedan potpis

Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Ja sam oduševljena.

zizi avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Super komentari, lijepe fotke.
    Ljetovanje iz snova...

bubimira avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

Bome se i ja ufurala u priču. Cure su predivne!
    F mlađa je već tak velika. Ostala sam :shock:

Gdje ste to točno bili?
    Jeste to bili u nekom resortu tipa all inclusive?
    Ajd nam malo više napiši o tome. Meni ovak prek slika izgleda super za kikače. Oni vodeni parkovi, igrališta...

Loryblue avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

sanjo tvoje slike su standardno genijalne.
    dok ih čovik gleda stvarno dobije dojam da je na licu mista.
    super su vam, a mogu te k zamislit kakav vam je bio provod. :D

Sanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Hvala vam od ponosne mame.

Bubimira, bili smo u all inclusive hotelu Royal Garden (tzv. suitehotel, što bi značilo da nema standardne sobe nego apartmane, tj. odvojene spavaće sobe za djecu i roditelje, uglavnom, ogroman prostor) u mjestu Konakli, 13 km od Alanyje. Kad gledaš obalu Mediterana, to ti je otprilike iznad Cipra. Otkad je Fiona rođena ljetujemo u takvom tipu hotela i prezadovoljni smo. Pitaj kaj te točno zanima, jer ovako bez dodatnih pitanja postoji mogućnost da sastavim roman.

bubimira avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

Ma ja sam jednostavno oduševljena. Neznam zašto,al stalno imam neke predrasude prema Turskoj.
    Jeste li to išli preko agencije?
    Vidjela sam Adriin avion na jednoj slici, jel ste to letjeli iz Ljubljane?

kli_kli avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Super! :D
    Bas ste svi simpaticni.

haribo avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2005

Početno

Genijalno :D !

slike su mrak!

Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

kao i uvijek fantastico :D

a sad odoh pogledati jesi li sastavila pricu

Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

nisi

pcelica avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Sanja, guštala sam pola sata gledajući fotke.
    Guštala bih još da ne moram raditi.

Curke su narasle i prekrasne su.

Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Sanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Hvala vam još jednom. Cvatem.

Sandra, nisam još ništa napisala na blog, nikako ne stižem, ali svakako imam na umu staviti putopis u barem dva dijela.

Bubimira, fakat nemaš zašto imati predrasude. Znam da Turska ima prilično zabačene regije, no u njih se ne ide na ljetovanje. Sve što je ponuđeno europskom tržištu zaista je izvrsno. Išli smo preko Kompasa iz Ljubljane, a isti je aranžman nudio i Neckermann iz Graza. Sad nam je malo žao što nismo išli preko Austrijanaca, jer su se Slovenci pokazali nekorektni s dodatnim troškovima koji su se samo pojavljivali nakon svote koju su nam predstavili kao konačnu, a i vožnja do Ljubljane (tj. Brnika) se zbog nedovršenosti autoceste i stalnih zastoja u prometu pokazala stresnijom i dugotrajnijom nego vožnja do Graza.

Nama je ovo već treće ljetovanje u Turskoj (na prvom smo saznali da sam trudna s Fionom , a na drugom je Fiona imala četiri mjeseca) i mislim da ćemo se uvijek rado vraćati u nju. Za Grčku, recimo, to ne mogu tako odlučno reći.

Ono što mi obično radimo je da u katalogu (ili, češće, na netu) nađemo aranžman koji nam odgovara po svim kriterijima i zatim se bacimo na istraživanje hotela. Dovoljno je upisati u google ime hotela i "test", "review" i slično i otvori ti se hrpa stranica u kojima bivši gosti ocjenjuju hotele. Možeš pročitati dosta precizne ocjene svih aspekata, od kvalitete sobe preko hrane do plaže, okoliša, higijene, osoblja... A autori ocjena kategorizirani su prema dobi, načinu ljetovanja (samac, par, obitelj s djecom, seniori i sl.), datumu i slično, tako da možeš skužiti kako si objasniti čije ocjene (npr. kad teenageri napišu da je hotel "dosadan, jer je sve puno male djece" i daju mu nisku ocjenu uz napomenu "nikad više", mi znamo da je to za nas pun pogodak ). Na taj si način suzimo izbor hotela i do sad smo imali samo jedan promašaj (Rodos), ali opet ni to nije bilo ništa drastično.

Točkica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Sanja, predivno!
    Ja sam u turističkoj struci i mogu vam reći da mi klijenti svi od reda hvale Tursku, usluga i hoteli vrhunski!
    Sanja, molim te napiši mi kakve su vam to dodatne troškove Kompasovci natovarili, pliz?

paci avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Citiraj Sanja prvotno napisa
    Za Grčku, recimo, to ne mogu tako odlučno reći.
    Mi ćemo, baš suprotno, opet i opet ići u Grčku, no naravno, sve ovisi koji dio Grčke - naš izbor je Ionsko more, od agencija slovenska Intelekta, a od internetskih stranica za hotele booking.com - 20-ak puta smo se uvjerili da je dobar i pouzdan, s baš onakvim opisima o kojima govoriš, velikim popustima, a rezervacija nikad nije omanula (to mi je noćna mora - da negdje dođem s djecom, a u hotelu nema mjesta )

anima avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

uživala sam, a sad idem na taj blog, nisam ga još skužila
    inače, uvijek se veselim tvojim fotkama
    meni je narasla mala curka

Sanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Hvala! Sad sam službeno procvala.

Točkica, mi već godinama uplaćujemo sve odmore (ljetovanja i skijanja) preko austrijskih agencija, pa smo navikli da je cijena iz kataloga konačna i da ne postoji više ništa za doplatiti, osim ako možda ne želiš uzeti neko dopunsko osiguranje ili tako nešto. Kompasovci su nam na cijenu iz kataloga, već nakon što je cijela papirologija bila korak do dovršene, bez ikakve najave i objašnjenja uvaljali aerodromske takse koje se plaćaju čak i za bebe, što je osjetno povisilo cijenu, a zatim nas je dočekalo iduće neugodno iznenađenje: u cijeni aranžmana nije bilo oduhvaćeno nikakvo putno osiguranje, ni najosnovnije, tako da smo i to morali dodatno uplatiti. Austrijanci, za usporedbu (namjerno kažem "Austrijanci", jer su nam takva iskustva sa svim austrijskim agencijama preko kojih smo putovali, a ne samo s jednom), u cijenu iz kataloga uključuju i aerodromske takse i paket osnovnog osiguranja. Uglavnom, svaka škola se plaća, pa tako i ova. (Još bih dodala da je gospodin iz Kompasa bio prilično neljubazan dok mi je radio aranžman, gotovo ni na jedno moje pitanje nije imao odgovor, nego je pitao kolegice iz filijale, a za neke stvari je čak telefonirao s centralom, okretao je očima na svaku moju molbu tipa da želimo kinderbet i slično, kad sam ga zamolila da mi napravi putno osiguranje koje uključuje zdravstveno osiguranje, osiguranje prtljage i osiguranje od otkazivanja bio je skroz konsterniran i glasno je uzdisao, a na kraju smo skužili da nam je napravio skroz krivi paket osiguranja i neka njegova kolegica ga je dva tjedna prije putovanja morala ispravljati - uglavnom, loše iskustvo.)

Paci, meni je Grčka prekrasna, zaista. Bila sam u Ateni, Delfima i obišla sam gotovo cijeli Peloponez, a što se tiče ljetovanja, prije dvije godine smo proveli dva tjedna na Rodosu. Ono što me smeta je loš standard u hotelima. O tome sam više puta gledala reportaže u njemačkim tv-programima, no nisam im vjerovala dok nisam doživjela iz prve ruke: broj zvjezdica grčkih hotela treba smanjiti za najmanje jednu da bi se dobila realna razina smještaja i usluge koje nude. :/ No da, sad vjerujem da novinari nisu pretjerali i da primjedbe nisu bile rezultat sitničavih Nijemaca kojima sve smeta.

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Jako lijepo,i mali modeli su prelatki .
    Jel može nekakva okvirna cijena u tako "luksuznom"apartmanu za 7 dana?
    Kakvo im je more za kupanje??Jel to bilo all incl?

Točkica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Citiraj Sanja prvotno napisa
    Hvala! Sad sam službeno procvala.

Točkica, mi već godinama uplaćujemo sve odmore (ljetovanja i skijanja) preko austrijskih agencija, pa smo navikli da je cijena iz kataloga konačna i da ne postoji više ništa za doplatiti, osim ako možda ne želiš uzeti neko dopunsko osiguranje ili tako nešto. Kompasovci su nam na cijenu iz kataloga, već nakon što je cijela papirologija bila korak do dovršene, bez ikakve najave i objašnjenja uvaljali aerodromske takse koje se plaćaju čak i za bebe, što je osjetno povisilo cijenu, a zatim nas je dočekalo iduće neugodno iznenađenje: u cijeni aranžmana nije bilo oduhvaćeno nikakvo putno osiguranje, ni najosnovnije, tako da smo i to morali dodatno uplatiti. Austrijanci, za usporedbu (namjerno kažem "Austrijanci", jer su nam takva iskustva sa svim austrijskim agencijama preko kojih smo putovali, a ne samo s jednom), u cijenu iz kataloga uključuju i aerodromske takse i paket osnovnog osiguranja. Uglavnom, svaka škola se plaća, pa tako i ova. (Još bih dodala da je gospodin iz Kompasa bio prilično neljubazan dok mi je radio aranžman, gotovo ni na jedno moje pitanje nije imao odgovor, nego je pitao kolegice iz filijale, a za neke stvari je čak telefonirao s centralom, okretao je očima na svaku moju molbu tipa da želimo kinderbet i slično, kad sam ga zamolila da mi napravi putno osiguranje koje uključuje zdravstveno osiguranje, osiguranje prtljage i osiguranje od otkazivanja bio je skroz konsterniran i glasno je uzdisao, a na kraju smo skužili da nam je napravio skroz krivi paket osiguranja i neka njegova kolegica ga je dva tjedna prije putovanja morala ispravljati - uglavnom, loše iskustvo.)

Paci, meni je Grčka prekrasna, zaista. Bila sam u Ateni, Delfima i obišla sam gotovo cijeli Peloponez, a što se tiče ljetovanja, prije dvije godine smo proveli dva tjedna na Rodosu. Ono što me smeta je loš standard u hotelima. O tome sam više puta gledala reportaže u njemačkim tv-programima, no nisam im vjerovala dok nisam doživjela iz prve ruke: broj zvjezdica grčkih hotela treba smanjiti za najmanje jednu da bi se dobila realna razina smještaja i usluge koje nude. :/ No da, sad vjerujem da novinari nisu pretjerali i da primjedbe nisu bile rezultat sitničavih Nijemaca kojima sve smeta.

Ne mogu vjerovati, taj je gospodin očito bio na zamjeni ili sl.....
    Aerodromske takse se izražavaju odvojeno od aranžmana jer su promjenjive ali uvijek su navedene u katalozima iznad cjenika, doduše, sitnim slovima....
    Plaćaju ih svi pa i bebe iako su gratis.
    Mi radimo sa Kompasom evo već dvije godine i svi aranžmani imaju osnovno zdravstveno osiguranje, za Tursku konkretno Elvia, kopiram isječak iz završnog pisma Kompasovog aranžmana za Tursku ovo ljeto:
    ........
    Gosti koji su se prijavili na odmor po katalogu MEDITERAN 07 u cijenu odmora imaju uključeno dodatno zdrastveno osiguranjene na putovanju u inozemstvo s asistencijom koje je ugovoreno s osiguravajućom kućom Vzajemna i u suradnji s njihovim poslovnim partnerom Elvia. Tako ćete u zrakoplovnoj luci Brnik na dan odlaska , pored putnih dokumenata, dobiti poseban karton s ispisanim brojem police osiguranja po kojoj ste osigurani.

Ukoliko ćete na odmoru trebati zdravstvenu pomoć možete se neposredno obratiti na Elvia Travel Insurance, Beč, tel.: 0043 1 52 503 65 15 za pomoć pri posredovanju zamolite našeg predstavnika.....

Sorry što je off topic ali baš me iznenadilo, riječ je o istom Kompasu, Ljubljana?

Sanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj Točkica prvotno napisa
    Ne mogu vjerovati, taj je gospodin očito bio na zamjeni ili sl.....
    Aerodromske takse se izražavaju odvojeno od aranžmana jer su promjenjive ali uvijek su navedene u katalozima iznad cjenika, doduše, sitnim slovima....
    Plaćaju ih svi pa i bebe iako su gratis.
    Mi radimo sa Kompasom evo već dvije godine i svi aranžmani imaju osnovno zdravstveno osiguranje, za Tursku konkretno Elvia
    ...
    Sorry što je off topic ali baš me iznenadilo, riječ je o istom Kompasu, Ljubljana?
    Nemam pojma je li gospodin bio na zamjeni, to ti ne bih znala reći, no nije bio baš za poželjeti. Agentica s kojom smo kasnije komunicirali mailom (koja je popravila njegov ofrlje složeni paket osiguranja) je bila krajnje ljubazna i profesionalna.

U vezi aerodromskih taksi, mi zaista mnogo putujemo i znam da ih naplaćuju i za bebe, no ono što me je iznenadilo bila je činjenica da nisu bile obuhvaćene cijenom aranžmana i da nam to nitko nije posebno napomenuo, a svota za koju su digle ukupnu cijenu nije bila zanemariva. Ok, očito je kod nas takva praksa, zbog čega sam samo još dodatno odlučnija da nastavimo putovati preko austrijskih agencija, koje nude konačnu cijenu, bez takvih iznenađenja.

Riječ je o ljubljanskom Kompasu, da, o poslovnici u središtu Zg.

Da sad ne dramim, sve osim toga je bilo i više nego izvrsno, tako da zaista nemamo nikakve pritužbe. Kompasova agentica u Turskoj bila je vrlo ljubazna i draga, ma sve je bilo super.

lola24, cijene ovise o terminu putovanja, vrsti usluge koju želiš, dužini boravka (npr. dodatni tjedan obično je osjetno povoljniji od prvog) i sl. Najbolje je da si pogledaš na stranicama Kompasa.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •