Pokazuje rezultate 1 do 50 od 50

Tema: Jesam li nešto propustila???

tibica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno Jesam li nešto propustila???

Ne želim sad otvarati ponovo raspravu o odluci da se ukinu chaterski topici samo me zanima jesam li propustila dio u kojem piše tko smije chatati a tko ne?
    http://www.roda.hr/rodaphpBB2/viewtopic.php?t=49149
    http://www.roda.hr/rodaphpBB2/viewtopic.php?t=49000
    http://www.roda.hr/rodaphpBB2/viewtopic.php?t=48280
    http://www.roda.hr/rodaphpBB2/viewtopic.php?t=48998
    http://www.roda.hr/rodaphpBB2/viewtopic.php?t=48524
    http://www.roda.hr/rodaphpBB2/viewtopic.php?t=47738
    http://www.roda.hr/rodaphpBB2/viewtopic.php?t=34891

i da ne nabrajam dalje...

Zašto su ljetnice 2007 zatvorene a ovi topici nisu?

anchie76 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Nisi nista propustila

Razmislili smo o svemu sto smo procitali i nakon poduze rasprave zakljucili da ostajemo pri onome sto je inicijalno odluceno - sezonski topici na trudnicama i 0-1 nece biti dozvoljeni.

Za sada ostaju sezonski topici na drugim podforumima (1-3, 3-6) jer nam oni trenutno ne predstavljaju problem u mjeri u kojoj su predstavljali topici na trudnicama i 0-1. Ukoliko bi se s vremenom pokazalo da su i oni problematicni, necemo se libiti maknuti i njih.

Pozdrav.

Ana :-) avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Samo me zanima što je edukativno u topićima od 1-3 i od 3-6?

ribica tina avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

mislim da će se na dugoročno gledano na rodu trudnice i mlade mame samo navraćati po koji tekst i naći odgovor na pitanje i to je to,a ne na svakodnevno druženje,utjehu,razmjenu iskustva...
    a čak i po pitanju teksta,stalno se upozorava da se ide na pretražnik,a ne nove teme jer pod npr.soor ima barem 50 otvorenih tema....
    možda da se sve zaključa,jer nema tog što se ne može naći po postovima i temema,a da nije više desetaka puta ponovljeno u ovih par godina.čemu otvarat nove teme?
    čemu je onda i svrha na burzi prodavati nešto za trudnice ili male bebe,osim za mame koje već imaju djecu i postove(!!!),a takvima ni ne treba skoro niš od stvari

:? :?

ms. ivy avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

ribica tina, ti si samo ovaj tjedan postala na 12 topica, od kojih si dobar dio sama otvorila. i podosta si postala na burzi. mislim da je u najmanju ruku nekorektno da sad ovako pišeš.

ovaj je tema nadugačko i naširoko raspredana na drugom topicu, osoblje foruma je u više navrata objašnjavalo zašto su topici zaključani.

trebamo li sve ispočetka?

u međuvremenu forum funkcionira bez problema, stalno se otvaraju novi topici a na njima nije svako slovo isključivo edukativnog karaktera. tko hoće, ima o čemu čitati i pisati.

Hera avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

potpisujem ribicu za mlade mame koje će možda samo škicati sa strane, naći neku drugu stranicu o bebama i sl., priključiti se tamo na forum i prestati škicati i ovdje. time će možda ostati uskraćene za neke vrijednosti koje drugi forumi ne promiču. a i za burzu. s obzirom na brisanje starih topića, mislim da ću kroz mjesec dana i ja doći na broj postova bez kojih neću imati pristupa burzi. osobno mi je radi toga glupo i djetinjasto nabijati broj postova na topićima tipa recepti, kamo s ovim, čestitamo itd.

tema je raspredana na drugom topiću tako "dugo" da se mnogi nisu ni stigli uključiti svojim komentarima prije zaključavanja. to što je bilo toliko komentara u tako kratkom vremenu govori o stavu forumaša.

jasno nam je da se stav udruge neće mijenjati jer da se htjelo pitati korisnike, vjerujem da bi se to učinilo prije onakvog zaključavanja. za neke druge generacije nadam se da će se u nekoj budućnosti mijenjati..

anchie76 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj Hera prvotno napisa
    jasno nam je da se stav udruge neće mijenjati jer da se htjelo pitati korisnike, vjerujem da bi se to učinilo prije onakvog zaključavanja. za neke druge generacije nadam se da će se u nekoj budućnosti mijenjati..
    Ja se ispricavam korisnicima za jednu stvar koju sam pogrijesila. A to je da sam zakljucala topice bez prethodne najave. Moja greska u potpunosti. Imala sam osjecaj da forumasi slute tako nesto s obzirom da kolicinu upozorenja na tim topicima. No nije bilo tako. I ja sam to previdjela i ispricavam se svima zbog toga :/

tibica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Ma joj, nisam htjela opet otvarati tu raspravu o odlukama admina, samo sam htjela objašnjenje zašto su jedni sezonski topici zatvoreni, a drugi nisu. Ja sam dobila svoj odgovor i smatram da ne treba opet ulaziti u tu raspravu jer se odluke očito neće promjeniti. Njihovo je pravo da donose pravila a naše je ili da ih poštujemo ili da odemo na drugi forum. Ne smatram da će ova odluka dugoročno pozitivno utjecati na promicanje dojenja. Ne želim sada razglabati o tome do u nedogled.
    Ako stvari ostanu ovakve kakve su sada ja ću se rado priključiti u pdf 1-3 kada malecka navrši godinu dana, a do onda...kud koji mili moji.

ribica tina avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Citiraj ms. ivy prvotno napisa
    ribica tina, ti si samo ovaj tjedan postala na 12 topica, od kojih si dobar dio sama otvorila. i podosta si postala na burzi. mislim da je u najmanju ruku nekorektno da sad ovako pišeš.
    ja sam rekla svoje mišljenje u smislu da sam nova i da nisam na rodi mjesecima,nego u smislu da sam tek došla bilo kao trudnica,bilo kao mlada mama.nisam govorila za sebe u sadašnjoj situaciji jer je moj stav sličan onima na 8str.

tibica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Još samo želim reći da su udruga Roda, ovaj forum i svo njegovi korisnici meni kao trudnici i mladoj mami puno pomogli i ja sam svima jako zahvalna na tome. Samo zbog njih sam imala prirodan i prekrasan porod, moje dijete je isključivo dojeno i nosi platnene pelene...tri stvari koje su mi sada jako važne a do prije godinu dana o njima nisam znala ništa. Hvala Rodi.
    Nadam se da će i druge trudnice i mlade mame od ovog foruma imati isto toliko koristi koliko sam imala i ja.

anchie76 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj tibica prvotno napisa
    Još samo želim reći da su udruga Roda, ovaj forum i svo njegovi korisnici meni kao trudnici i mladoj mami puno pomogli i ja sam svima jako zahvalna na tome. Samo zbog njih sam imala prirodan i prekrasan porod, moje dijete je isključivo dojeno i nosi platnene pelene...tri stvari koje su mi sada jako važne a do prije godinu dana o njima nisam znala ništa. Hvala Rodi.
    Nadam se da će i druge trudnice i mlade mame od ovog foruma imati isto toliko koristi koliko sam imala i ja.
    Ne mogu ti reci koliko mi je drago bilo ovo procitati

Osoblje foruma apricot avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Citiraj ribica tina prvotno napisa
    čemu je onda i svrha na burzi prodavati nešto za trudnice ili male bebe,osim za mame koje već imaju djecu i postove(!!!),a takvima ni ne treba skoro niš od stvari

Jako, jako mi je tužno ovo pročitati...
    Gle, imam preko 10000 postova i veliko dijete.
    I sada se, čini se, ne smijem usuditi biti ponovo trudna niti imati bebu
    Jako, jako šikanirajuće.

aurora8 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

podržavam odluku osoblja ovog foruma. slažem se sa svim vašim argumentima. mislim da ne morate brinuti da će se smanjiti broj korisnika/posjetitelja, dapače, i dalje se rasti. svatko i dalje može otvoriti topik za svako pitanje koje ga zanima. mislim da se time dobilo i na ozbiljnosti foruma. pogrešni savjeti (kojih je bilo na chaterskim topicima) kvarili su dojam o vama. tko prepozna kvalitetu ostaje joj vjeran.

Hello_Kitty avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

rekla sam si da necu opet razvlaciti tu temu, sve je vec receno, sve je vec odluceno, mi smo se vec lijepo ugnijezdili na novom forumu ali nekako mi vrag ne da mira.
    forum je vlasnistvo udruge i apsolutno je tocno da udruga odredjuje pravila, problematicno je to sto pravila za neke vrijede a neke ne ..
    sve koje smo "odradile " trudnocu na ovom forumu osjetile smo se prognane na neki nacin.
    kao sto je lijepo rekla tibica i ja potpisujem, ovaj forum je zasluzan da sam ja ustrajala s dojenjema (APSLOUTNO SAM SIGURNA DA BIH ODUSTALA DA NIJE BILO RODA I ALI I MOJIH ZIMNICA I NASEG CHATERAJA) i zasluzan je za mnostvo informacija koje sam saznala i koje su postale moja zivotna filozofija..no ostaje cinjenica da ce buduce trudnice ostati uskracene za takva druzenja i podrske koje su nama tako puno znacile.

ribica tina avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Citiraj apricot prvotno napisa

Jako, jako mi je tužno ovo pročitati...
    Gle, imam preko 10000 postova i veliko dijete.
    I sada se, čini se, ne smijem usuditi biti ponovo trudna niti imati bebu
    Jako, jako šikanirajuće.
    uopće ne kužim što ste vi htjeli ovime reći??

zamislimo da sam ja prvi put trudna i silno želim dojiti i želim doći do rodinih pristalica,jer su npr.po pitanju dojenja najjače,pitam 1,2,5 pitanja,dobijem odgovore iskusnijih,pa me sa svakim tjednom muči 658 novih pitanja,problema,nedoumica....
    zar da svaki dan otvaram nove teme?? ili po starima pišem svakodnevna izvješća sama o sebi...da tražim po pretražniku o nečem sličnom,pa vidim da je to bilo nekoj ženi u 8.mj.2006.....kakve to veze ima sa mnom???,svaka je trudnoća i trudnica drugačija na neki način,ali i slična,a opet svaka se trudnica osjeća posebno,važno....
    a jedno je kad ti muž pruža podršku,a drugo kada te RAZUMIJE 50 žena koje su baš taj tren trudne kao i ja, sa sličnim pitanjima,nedoumica,problema,tuge,radosti...išče kivanja...bodrenja....
    zar da tražim preko pp-čuj jel tebi muka na meso?...pa kod neke druge-e,a dal bi ti išla na put ako ti je upala, pa da treću davim-e,jel ti jedeš svaki dan integralčne žitarice...pa opet pp prvoj-e,jel ti danas više ili manje muka nego jučer,jer meni je....
    mislim da bi me poslale nekamo....
    a to bi bila samo ja jedna....a da dođe takvih 50-60 novih,zbunjenih,uplašenih,ponosnih....

prije nego sam se uključila među zimske...dugo sam ih čitala i bilo mi je super svaki dan naći da je i njima tako,da su neke prošle,pa tješe one koje tek prolaze sitne tegobe,a neke još to čeka....i to bude zbilja obitelj...
    i svaka je pisala o svojim stvarima,a istovremeno pomagala drugoj koja je trebala pomoć ako je naravno znala,a kad je bilo većih problema,otvarale su se posebne teme ili na zdravlju ili poteškoće ili sl.

iako nemam pojma zašto opet o svemu...ali eto....

žao mi je i što se neke od nas koje su se usudile progovoriti da smo povrijeđene tretira drugačije...
    (uzet ću samo moj primjer...čim sam se javila ovdje na škakljivu temu odma sam dobila pp da maknem link iz potpisa koji je vodio u moj album u kojem su stvari sa burze(a zbilja sam mislila da se linkovi odnose samo na firme i sl....),a svi ZNAMO!!! da ih IMA koji imaju link mjesecima ali mjerila nisu ista za sve.... )

ja ću naravno doći na rodu i čitati što me zanima i otvarati teme ako me nešto brine i uključit se ako smatram da mogu pomoći savjetom ili iskustvom,preporučiti i drugima rodine stranice....printam okolo vaše tekstove (zbog vas odgajam treći put drugačije ,zbog vas imam veeeliki telefonski račun ,ali i 3 prijateljice koje nemaju internet i uspješno isključivo doje :D uz moja svakodnevna zivkanja i savjete koji sam uz svoje iskustvo dopunila i sa vašim tekstovima...-naravno da imaju i sos telefone,ali rađe zovu mene)

zbog vas imam, nakon 4g samoće (u novom kraju), drage prijateljice (jer smo se svakodnevno družile i upoznale,znam šta koja voli,čeg se boji,kako im svaki dan klinci rastu,kako napreduju,mirenje i prepirke sa muževima,kontrole kod doktora,ljetovanje......
    pa eto,na tome hvala!

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

[
    (uzet ću samo moj primjer...čim sam se javila ovdje na škakljivu temu odma sam dobila pp da maknem link iz potpisa koji je vodio u moj album u kojem su stvari sa burze(a zbilja sam mislila da se linkovi odnose samo na firme i sl....),a svi ZNAMO!!! da ih IMA koji imaju link mjesecima ali mjerila nisu ista za sve.... )
    Kada osoblje foruma donosi pravila, ne donosi ih jedno po jedno: taj dan je bilo odlučeno da se ukidaju skupine i da je obavezno uklanjanje takvih potpisa (maknuto ih je barem 50).
    To je, dakle, bila čista slučajnost.
    amorali smo to napraviti jer podliježemo i nekim pravilima koja ne donosimo mi.

I žao mi je ako se osjećaš drugačijom jer mislim da sam se neki dan s tobom dopisivala na pp, najnormalnije kao i sa anchie 76, mariom ili bilo kime drugime.
    Jer, vjeruj mi, ja nemam pojma tko postao na kružocima, niti mi je to važno.
    Svi ste podjednako dobrodošli!

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

ribica tina, kad sam ja bila trudna i registrirala se na Rodin forum nije bilo nikakvih kružoka trudnica; pa sam opet svakodnevno čitala forum i pisala po njemu. Kad bih npr. imala pregled (jednom mjesečno) otvorila bih o tome temu, pa bi se na nju pridružile cure koje su bile otprilike jednako trudne, ili bi neka druga otvorila temu o svom pregledu pa bih na njoj i ja komentirala svoj. Mučila me hrpa problema, naravno, pa sam otvorila teme o double testu, o OGGT testu, o strahovima u trudnoći, imale smo topic o imenima, o shoppingu .. pričale smo o svemu i svačemu na raznim temama, i te teme nisu bile zatvorene i zanimljive samo manjoj grupi članica koje su trudne baš određeni broj tjedana, nego su se na njih javljale i već iskusne članice. Isto tako, premda danas imamo generacijski topic ne tražim savjete iskustva samo na njemu - dapače, kad imam neki problem ili pitanje radije ću za iskustva pitati cijeli forum.

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Zašto se ne zatvore i ostali kružoci?

Rečeno je da ovi naši kružoci nisu edukativnog karaktera i da je cilj rodinog foruma edukacija.

Što je edukativno u kružocima od 1-3 i od 3-6?

Tiwi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

A kako nikome nije palo na pamet da se možda ovi "zatvoreni" i ovi "za sada još otvoreni" kružoci ipak po nečemu razlikuju?!

Ne mislite li da smo mi koji još uvijek pišemo na recimo 1-3 malo discipliniraniji i ne chatamo pretjerano već upravo razgovaramo na temu (u ovom slučaju djece iste dobi) ? I ne pretjerujemo. Jednostavno zato jer znamo pravila i nastojimo ih se držati.

Ja nisam postala u prvoj T na trudničkim kružocima niti uopće na forumu (zaokupilo me čitanje edukativnih tekstova na portalu). U ovoj T sam se pokušala pridružiti. Nije mi baš išlo. Kad sam dala pokoju primjedbu (kao ipak možda malo iskusnija forumašica) na pretjerano pisanje kojekakvih lista i popisa (što je po mom mišljenju bespotrebno činiti svaki dan) i slično, bila sam ignorirana, a kad sam recimo stavila korisne linkove vezane uz pitanja o porodu u Varaždinu, nije bilo niti jednog komentara.

Da zaključim - za one kojima je informacija potrebna pa i razgovor o temi vezanoj uz djecu, trudnoću, porodi isl, svakako će naći i više od jednog mjesta gdje može postati. Za one koji žele samo chat, ah da.. široka su bespuća interneta

Cubana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Citiraj Tiwi prvotno napisa
    ...Da zaključim - za one kojima je informacija potrebna pa i razgovor o temi vezanoj uz djecu, trudnoću, porodi isl, svakako će naći i više od jednog mjesta gdje može postati. Za one koji žele samo chat, ah da.. široka su bespuća interneta
    Potpisujem, a i dodala bih da i kad nešto tražim po pretražniku pa mi izbaci neki kružok tamo ne gledam, ne zato što to tamo ne bi bilo pametno napisano nego se nemoguće snaći.

ribica tina avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Citiraj Ana :-) prvotno napisa
    Zašto se ne zatvore i ostali kružoci?

Rečeno je da ovi naši kružoci nisu edukativnog karaktera i da je cilj rodinog foruma edukacija.

Što je edukativno u kružocima od 1-3 i od 3-6?
    ana uskoro ćemo i mi spadati pod 1-3,pa kad se nas 50 uključi i počne postati o svojoj djeci,bu se i to zatvorilo

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Ribice moja znaš kako ja to zovem ; "lokalna politika"

Normalno da se neće zatvarati topići na kojima pišu "popularne forumašice"

Tiwi da...samo od djeci pišete

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Ana, sa svojih 1300 postova, sasvim sigurno bi i ti mogla spadati u "popularnije forumašice".
    "Popularnost" se na ovom Forumu "zaslužuje" mnogim stvarima... možda da prozoveš te koje smatraš popularnima pa da ti kažu "recept".

I, ne, nećemo ukinuti 1-3 i 3-6 jer pišu 3 stranice u 15 dana, a vi ste pisale 27 u 6 dana.
    Razlika?
    Drastična!

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

hebate led, znači i ja sam popularna

e pa nećemo tako, oduvijek i zauvijek želim biti opozicija

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Apricot rečeno je da su topići ukinuti jer nisu edukativni, ja opet pitam zašto nisu ukinuti ovi drugi topići?
    Ok, stoji sve to da one pišu manje, ali jesu li možda edukativni?

ms. ivy avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

ana, ma koliko puta postavila to pitanje odgovor će uvijek biti isti: to su bili zatvoreni topici beskorisni onima koji na njima ne sudjeluju, a još je veći problem što forumašice koje su na njima postale praktički nisu čitale ostali dio foruma. time je edukativna funkcija foruma bila potpuno zanemarena.

i prije kružoka bilo je foruma, i na njemu su se stvarala virtualna i stvarna prijateljstva a uz to se doznavalo razne stvari, od pravilnog položaja pri dojenju do toga gdje se može povoljno kupiti trudnički veš.

ribica tina, zanemarit ću insinuaciju o drugačijem tretmanu - osoblje foruma ne stigne otvoriti svaki link i pregledati svaki potpis. anchie je zamolila da nam dojavite ako uočite primjere nedozvoljenog reklamiranja, pa te molim da nekome od nas pošalješ pp.

Ana i mamino zlato avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

"Uzalud vam trud svirači"......zimnice imaju gdje chatati, adminice se ne moraju mučiti i čitati 27 stranica u 6 dana . Vuk sit i ovca cijela.

ribica tina avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

nemogu poslati pp jer me srce boli,a vjerujem i vas.... :heart:

anchie76 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

...čim sam se javila ovdje na škakljivu temu odma sam dobila pp da maknem link iz potpisa koji je vodio u moj album u kojem su stvari sa burze(a zbilja sam mislila da se linkovi odnose samo na firme i sl....),a svi ZNAMO!!! da ih IMA koji imaju link mjesecima ali mjerila nisu ista za sve.... )
    SVE, ali BAS SVE linkove koje smo mi vidjeli, smo reagirali. SVE! No druga stvar je ta sto je nas mali broj, a korisnika u tisucama. I naravno da se desava da neke linkove ne skuzimo. Tako da su nam i drugi dojavljivali gdje se nalaze, i svaki put smo reagirali. Tako da i tebe molim, da umjesto sto nam pripisujes stvari koje ne stoje, lijepo dojavis o kome se radi i budi sigurna da ce i ta osoba ostati bez svog linka, te ces i ti uvidjeti da ipak nema drugacijeg tretmana odredjenih korisnika 8)

Sad me stvarno zanima tko je to za koga insinuiras da ga drugacije tretiramo. Ubi me znatizelja

rayna avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

"Popularnost" se na ovom Forumu "zaslužuje" mnogim stvarima
    A kako?

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Rayna, ja stvarno ne znam tko je popularan na Forumu:
    Davor, zbog svojih savjeta o dohrani i cijepljenju?
    Maria71, zbog svojih britkih postova?
    Zdenka2, zbog odmjerenosti i iskustva?
    Savjetnice za dojenje, jer pomažu kad zatreba?
    Savjetnice/i za autosjedalice, jer su majstorice/i od zanata?
    Moderatorice jer se trude dobro obavljati posao?...

Ili svatko od nas u svojoj "interesnoj grupi"?

aleksandra70vanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj maria71 prvotno napisa
    hebate led, znači i ja sam popularna

e pa nećemo tako, oduvijek i zauvijek želim biti opozicija
    Rayna, ja stvarno ne znam tko je popularan na Forumu:
    Maria71, zbog svojih britkih postova?
    maria71, uzalud ti trud
    jedino ako otupiš oštricu

ma meni je ovo više bezveze
    mislim da se dovoljno puta i dovoljno detaljno objasnilo zašto su se neke stvari dogodile
    više nema smisla jahati po tome

rayna avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

ja isto mislim,al me tvoja recenica bas upiknula u oko.da je bila sala,smatram da bi ju stavila pod navodnike.

svaka cast savjetnicama
    da sam znala za njih prije 5 godina,od dojenja nebih odustala nakon prvog strajka.sad smo ih nekoliko uspijeli pobijedit.

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

čini se da ima

često se moderatori pitaju tko su ti koji se nazivaju "popularnima" i koji su to njihovi "benefiti" na Forumu...

osim što su moderatori bombardirani pp-ovima za svaki problem?

ana.m avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Malo upadam, o kakvim se linkovima u potpisu radi?
    Nisam baš u toku .
    Ak sam dobro shvatila, ako nekaj prodajem i to stavim u jedan od dva albuma koje imam u potpisu, moram maknuti link na taj album? Albumi su mi tu radi slikica djece. Znači ako nekaj prodajem moram otvoriti neki treći album i taj smije biti samo na forumskoj burzi? Jesam dobro skužila?
    Mislim, ako imam u planu nekaj prodavati da odmah ne napravim grešku ...

ms. ivy avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

ana, baš tako.

jer ako u potpis staviš link na album u kojem je roba koju prodaješ, to je oglašavanje i prodaja van burze. pa ako ne dozvoljavamo reklamne topice, ne možemo ni potpise...

ana.m avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Thanks .
    Pa to je po meni ok, jer onda i oni koji ne mogu na burzu imaju nekakav pristup burzi na neki način, badava ograničenja.
    A skoro sam stavila stvari u jedan od albuma

Deaedi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

jer ako u potpis staviš link na album u kojem je roba koju prodaješ, to je oglašavanje i prodaja van burze. pa ako ne dozvoljavamo reklamne topice, ne možemo ni potpise...
    Da li to znaci da u potpisu ne smije biti link na ono što se prodaje, ali npr. ispod potpisa, pod www (u profilu) može biti link na takvu stranicu?

ms. ivy avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

ne, i to je također način oglašavanja.

Deaedi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Npr. jedna članica ima firmu koja izradjuje i prodaje slingove i kada se klikne na tu kucicu www, onda se otvori web stranica njen firme. To je OK ili ne?

Osoblje foruma mamma san avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj Deaedi prvotno napisa
    Npr. jedna članica ima firmu koja izradjuje i prodaje slingove i kada se klikne na tu kucicu www, onda se otvori web stranica njen firme. To je OK ili ne?
    nije. Deadi molim te da meni ili bilo kojem moderatoru, a može i Anchie76 pošalješ ime te članice.

mirjana avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj Cubana prvotno napisa
    Citiraj Tiwi prvotno napisa
    ...Da zaključim - za one kojima je informacija potrebna pa i razgovor o temi vezanoj uz djecu, trudnoću, porodi isl, svakako će naći i više od jednog mjesta gdje može postati. Za one koji žele samo chat, ah da.. široka su bespuća interneta
    Potpisujem, a i dodala bih da i kad nešto tražim po pretražniku pa mi izbaci neki kružok tamo ne gledam, ne zato što to tamo ne bi bilo pametno napisano nego se nemoguće snaći.
    evo i ja ću se ovdje potpisati

fegusti avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

...to su bili zatvoreni topici beskorisni onima koji na njima ne sudjeluju...
    upravo to.
    meni osobno je, s vremena na vrijeme, bilo zabavno svratiti na te topice, ali nista vise od toga. osjecala sam se kao voajer sto kroz odskrinut prozor zaviruje u tudje kuhinje, spavace sobe...

Ana i mamino zlato avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Citiraj fegusti prvotno napisa
    ...to su bili zatvoreni topici beskorisni onima koji na njima ne sudjeluju...
    upravo to.
    meni osobno je, s vremena na vrijeme, bilo zabavno svratiti na te topice, ali nista vise od toga. osjecala sam se kao voajer sto kroz odskrinut prozor zaviruje u tudje kuhinje, spavace sobe...
    :/ koliko me pamćenje služi, ti fegusti imaš bebicu rođenu u prvom mjesecu kao i ja. slobodno si mogla i svraćati i sudjelovati na z&z.

Deaedi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Citiraj mamma san prvotno napisa
    Citiraj Deaedi prvotno napisa
    nije. Deadi molim te da meni ili bilo kojem moderatoru, a može i Anchie76 pošalješ ime te članice.
    Iskreno, ne mogu vjerovati da ne znate...Ne zelim prozivati i imenovati...Nisam tuzibabac

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Deaedi, nema to veze sa tužakanjem: to je pomoć osoblju kako bi ista pravila vrijedila za sve i kako nam se ne bi prigovaralo da su neki "drugačiji" od drugih.
    Naravno, nije to tvoja obaveza, ali nama je teško kliknuti na potpis i profil svakog korisnika: pa ima nas preko 4500 aktivnih!

Deaedi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Naravno, nije to tvoja obaveza, ali nama je teško kliknuti na potpis i profil svakog korisnika: pa ima nas preko 4500 aktivnih!
    Odeš na članstvo, sortiraš prema web stranici...za 3 min sve saznaš. Ne moraš ni klikati na web stranicu, odmah u u lijevom kutu vidiš koja je adresa...Tak sam se ja uz gablec danas malo se igrala detektiva...

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

:shock:

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

ima 4 i pol strane korisnika sa www

pa da mi netko plaća ne bi ih sve isklikala

fegusti avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Citiraj Ana i mamino zlato prvotno napisa
    :/ koliko me pamćenje služi, ti fegusti imaš bebicu rođenu u prvom mjesecu kao i ja. slobodno si mogla i svraćati i sudjelovati na z&z.
    svraćala sam, ali kada bi se ponovo htjela uključiti, vi ste odmakle za nekoliko stranica i nisam vas mogla pratiti.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •