Pokazuje rezultate 1 do 32 od 32

Tema: body creator

Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno body creator

jel išao itko kod njih u onu kapsulu što razbija masti? bila sam kod njih na analizi i naravno pod hitno trebam smršavit ( što sam znala i sama jer imam 10 kg viška od trudnoće i 10 od prije, ja ih zovem ljubavne kile). puno sve to košta, pa me zanima jel uopće vrijedi.

bucka avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

vrijedi ako redovito- bar 2x tjedno vjezbas i pridrzavas se njihovog nacina prehrane!!
    nisam isla u bc nego figurellu, ali imaju skoro identican program!!

zumbulmama avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

I ja sam išla u figurellu i bilo je super. Vjwžbaš na +37, a glava ti je vani na zraku

bucka avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

Citiraj zumbulmama prvotno napisa
    I ja sam išla u figurellu i bilo je super. Vjwžbaš na +37, a glava ti je vani na zraku
    al se figurella vec lagano ofucala!
    bc mi se cini moderniji, a lineasnella u Radnickoj pogotovo!!

http://www.lineasnella.hr/
    http://www.figurella.hr/
    http://www.bodycreator.com/indexOK.php
    svi su jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaako skupi!!

Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

po meni je jeftinije i bolje smanji prehranu, nista nemorash izbacivati smanji slatko doručkuj musle , veceraj lagano tipa jogurt i zobene pahuljice, kreni na fitnes/aerobik itd. necesh prenaglo smrsaviti a kile 100% idu dolje..

bucka avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

ja nisam karakter i jedino mrsavim kad me se kontrolira, a to ovi u bc i ostalim rade redovito!! :/

Lu avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2004

Početno

ja sam isla i vrlo brzo odustala jer mislim da je to totalna bezvezarija. onaj tko ima iti malo nutricionistickog znanja ne moze nikako prihvatiti njihove prehrambene kombinacije i vjerovati da ce to dati trajne rezultate. bolje je uravnotezeno jesti, puno voca i povrca,integralne zitarice, ne jesti navecer kasno i sl.
    sto se vjezbanja u kapsuli tice ono jest nesto ucinkovitije ali ne toliko koliko jedan dobar trening u teretani ili sat aerobica ne bi nadoknadio.

i sve to rece ja koja ima 25 kg viska
    teorija mi dobro ide

Poslid avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Pa opće je poznato da mi koje se cijeli život borimo s kilama znamo sve o tome KAKO se pravilno hraniti, vježbati i smršaviti.
    Ja čak i puno prakse imam...

Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

moja cifra je nekih 15000 kn, sa popustom oko 10000! pošto nemam taj novac, mislila sam ići samo u kapsulu. malo mi je čudno to što kaže da se u kapsulu ide poslije vježbanja, a kad sam ju pitala dal mogu samo u kapsulu, onda je rekla da može, ali poslije kapsule se mora negdje potrošit to što ona napravi. imam orbitrek, pa sam mislila kombinacija. jel probao ko calenetics vježbe?

bucka avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

u f. je vrijedio tretman odjeljivanja namirnica!!
    integralna riza, tijesto i kruh(max 2-3x tjedno) sa povrcem, a jajcesce meso, jaja, lijecni proizvodi sa povrcem!
    meni je pasao takav rezim prehrane i znala sam skinut 10kg u 3mj, ako sam se pridrzavala njihovih uputa i redovito vjezbala!!

Osoblje foruma spajalica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj willow_tree prvotno napisa
    moja cifra je nekih 15000 kn, sa popustom oko 10000!
    :shock:

Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

[quote="spajalica"]

da! to je 50 uzv kapsula + 50 vježbanja u onoj kutiji.

vidim da nisam dobro objasnila. postoji ta kutija za vježbanje, ali postoji i neka uzv kapsula u kojoj se leži, samo glava je vani i ona razbija masne stanice. e to sam ja mislila. to 2 je inače u kombinaciji (vježbanje+razbijanje), ali može i odvojeno.

Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Citiraj spajalica prvotno napisa
    O bože, kad bolje razmislim i kao bucka mogu biti šarmantna.

Lu avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2004

Početno

Citiraj bucka prvotno napisa
    meni je pasao takav rezim prehrane i znala sam skinut 10kg u 3mj, ako sam se pridrzavala njihovih uputa i redovito vjezbala!!
    da al kuzis cim prestanes opet se sve brzo vrati. trebalo bi naci neki nacin da se zivi umjereno i da nema toga dobijem-izgubim kile.

Tanči avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Mislim da je to bezveze,pogotovo po toj cijeni.Nego,cure,jel koja probala Reductil tablete za suzbijanje apetita,pazite nije riječ o nekoj bezvezariji iz tv reklame,to je zaista lijek i navodno učinkovit(veli moja dr)al ja sam nekako svejedno malo u strahu,naime nikako da neletim na nekog ko je zbilja to koristio,pa da čujem info iz prve ruke.

Datum pristupanja
    Nov 2005
    6,841

Početno

Citiraj Tanči prvotno napisa
    Mislim da je to bezveze,pogotovo po toj cijeni.Nego,cure,jel koja probala Reductil tablete za suzbijanje apetita,pazite nije riječ o nekoj bezvezariji iz tv reklame,to je zaista lijek i navodno učinkovit(veli moja dr)al ja sam nekako svejedno malo u strahu,naime nikako da neletim na nekog ko je zbilja to koristio,pa da čujem info iz prve ruke.
    Ja nedavno probala, po preporuci doktorice, niš koristi. On smanjuje osjećaj gladi, ali meni nije problematično jelo kad sam gladna, nego kad sam nervozna - a taj problem neće riješiti ni jedna pilulica .

zumbulmama avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Tanči, ja sam čula za Reductil i malo popričala s tetama u apoteci. Saznala sam otprilike ovo: taj lijek ti napravi dar-mar u organizmu. Navodno smanji apetit a probavu razdrma tako da se nije dobro previše udaljavati od wc-a. Uglavnom, ne preporuča se ako nije stvarno veliki problem s kilama, i naravno, nikako bez konzultacija s liječnikom. Mislim da kutuja košta cca 500kn za mjesec dana.
    Ali, kao i sa svim drugim metodama potrebno je promijeniti i prehranu i životne navike, jer će se inače sve opet vratiti. Ali mi to sve znamo, ne? U teoriji, mislim.

Datum pristupanja
    Nov 2005
    6,841

Početno

Citiraj zumbulmama prvotno napisa
    Tanči, ja sam čula za Reductil i malo popričala s tetama u apoteci. Saznala sam otprilike ovo: taj lijek ti napravi dar-mar u organizmu. Navodno smanji apetit a probavu razdrma tako da se nije dobro previše udaljavati od wc-a. Uglavnom, ne preporuča se ako nije stvarno veliki problem s kilama, i naravno, nikako bez konzultacija s liječnikom.
    Reductil uglavnom izaziva zatvor. Indikacije za upotrebu su BMI 30 ili veći, a kod dijabetičara se i kod manjeg viška može propisati. Svakako ne uzimati bez prethodne liječničke obrade, jer ima dosta potencijalnih nuspojava, s dosta lijekova se ne podnosi, i nije za zanemariti činjenica da djeluje na središnji živčani sustav (srodan je nekim antidepresivima).

Sraćku može izazvati drugi lijek za liječenje pretilosti, Xenical.

Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

imam 2 primjera vezana uz akupunkturu: sestrična- išla 2-3 mj, skinula 22 kg, prije 3 god i dan danas nije ništa vratila, a normalno jede sve, najviše McDonalds! naj frendica - 16 kg prije 8 god i ništa nazad (do trudnoće +24). ja trebam hitno skinut kg, jer ćemo na drugu bebicu, a ne bi htjela imat probleme zbog puno kg u trudnoći

Poslid avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Ja trenutno koristim Reuktil po preporuci endokrinologa. Smanjuje apetit zaista, ali ne djeljuje sam od sebe nego se treba držati strogog režima dijete i vježbanja.
    Meni je izaziva zatvor, mogu čak reći da idem na wc 2-4 puta dnevno.
    Ubrzava metabolizam i to vidim po jačem znojenju. Za sad ništa drugo e prijemijećujem. Kile idu lagano dolje, ali ja nisam na tako strogoj dijeti kako mi je propisano (ispod 1000 cal dnevno).
    Rekla mi je doktorica da bi do Božića trebala skinuti 10 kila. Ja se nadam da hoću.

Oko cijene. Od nedano je taj lijek odobren u HR pa je time i pojeftinio. Kupiti ga možete samo uz lječnički recept ili preporuku. Ako vam je recept od doktora opće prakse ili samo ona preporuka s štambiljom doktora onda ga plaćate 350 kn (28 kapsula). Ako vam je šifra eng+dokrinologa i li dijabetičara (mislim da je šifra 12) onda ga plaćate 230 kn.

Poslid avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

isuse, pravopis mi je na nuli

...meni NE izaziva zatvor....

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

...ja osobno nikad ne bi dala tolike novce za to...vjezbam 2-3x tjedno, aerobne vjezbe u teretani, ne veceram vec preko 2 mjeseca, tj. ne jedem nista nakon 18h...sto se celulita tice, to sam sredila s anticelulitnim blatom, od geomara- veliko pakiranje je 110kn u metrou i traje mi neka 3 mjeseca, svaki tjean jedan tretman si napravim + anticelulitnu kremu...sve to me jeftinije ispadne nego da idem u kozmeticke salone...

...mislim da je sve stvar kontrole, ako se sam mozes kontrolirat, bolje je te novce uloziti u nesto drugo...no ako ne mozes, i imas te novce sa strane, kao visak, zasto ne?

Lu avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2004

Početno

meni definitivno nije problem glad jer da jedem samo onda kad sam gladna bila bi twigi. ja jedem jer sam nervozna, jer sam umorna, jer sam nenaspavana, jer slavim, jer mi se jede slatko, jer mi se jede slano i jer mi je naprosto nesto ukusno 8) od 15 puta kada jedem samo jedan je bas zato jer sam gladna. i zato nikada nisam uzimala nikakve tablete. znam da to ne moze rijesiti moj problem

novce ne dam ni figurelli ni nikome takvome jer smatram da to sto ce mi oni reci da ne mjesam neke namirnice i da ne jedem slatko nije vrijedno tih para. mogu kupiti i knjigu i platiti fitnes i eto rezultat isti, a i procedura...samo se toga sto znas o prehrani i vjezbi treba pridrzavati.

Olivija avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

Ja sam im ostavila dosta para, ali su rezultati bili fenomenalni! Smršavila sam kojih 4-5 kila, no dupe se utegnulo i podiglo, bedra utanjila - sve skupa sam bila manja za 2-3 konfekcijska broja. Vježbala sam 2x tjedno i s vremena na vrijeme kombinirla neke od dodatnih tretmana.
    Meni su bili odlični tako da ih toplo preporučam: niti s jednim programom vježbanja nisam postigla takve rezlutate. A što se tiče popisa namirnica - nisam imala nekih problema s pridržavanjem istoga.

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

stvar je u samokontroli i samodisciplini..
    neki ljudi se trgnu tek kad nekom ostave velke novce pa ih jedino to prisile da izdrže režim do kraja i postignu željeni rezultat, ako imaju para za to, onda ok
    inače, da se može jeftinije proć, naravno da može
    bc metoda daje super rezultate jer je program individualan al treba izdržat i bit redovit i prihvatit bolje životne navike dugoročno a ne samo za vrijeme dolaska tamo
    to govorim iz iskustva jer radim tamo a osobno bi svakom prije preporučila pazit na prehranu i vježbat jer je puno jeftinije al teže

Lu avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2004

Početno

al se opet sve svodi na samokontrolu, sa parama i bez njih

Tanči avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

E da,tak sam si i mislila,ja,naime isto pretjerano jedem zbog nervoze,kaosa u životu i veeelikih problema koje ne mogu riješiti.Hrana mi je tješilica i zaključila sam da imam ozboljan poremećaj u prehrani,a uz to i problem sa štitnjačom,spolnim hormonima....tako da meni doslovno treba generalka,samo,kako i kada? :/

Tanči avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Citiraj Poslid prvotno napisa
    isuse, pravopis mi je na nuli

...meni NE izaziva zatvor....
    ma to bi mi super pasalo(da izaziva zatvor)jer patim i od iritabilnog kolona,čim se malo uzrujam ja dobijem taj moment proljev,a inače sam dnevno obavezno barem 4-5 puta na wc-u,strašno(zamislite si to na kampiranju )

bucka avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

Citiraj Lu prvotno napisa
    meni definitivno nije problem glad jer da jedem samo onda kad sam gladna bila bi twigi. ja jedem jer sam nervozna, jer sam umorna, jer sam nenaspavana, jer slavim, jer mi se jede slatko, jer mi se jede slano i jer mi je naprosto nesto ukusno 8) od 15 puta kada jedem samo jedan je bas zato jer sam gladna. i zato nikada nisam uzimala nikakve tablete. znam da to ne moze rijesiti moj problem
    lu, sestro po klopi!!!

Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

Citiraj Švedica prvotno napisa
    stvar je u samokontroli i samodisciplini..
    neki ljudi se trgnu tek kad nekom ostave velke novce pa ih jedino to prisile da izdrže režim do kraja i postignu željeni rezultat, ako imaju para za to, onda ok
    inače, da se može jeftinije proć, naravno da može
    bc metoda daje super rezultate jer je program individualan al treba izdržat i bit redovit i prihvatit bolje životne navike dugoročno a ne samo za vrijeme dolaska tamo
    to govorim iz iskustva jer radim tamo a osobno bi svakom prije preporučila pazit na prehranu i vježbat jer je puno jeftinije al teže
    imaš pp

Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Citiraj martinaP prvotno napisa
    Citiraj Tanči prvotno napisa
    Ja nedavno probala, po preporuci doktorice, niš koristi. On smanjuje osjećaj gladi, ali meni nije problematično jelo kad sam gladna, nego kad sam nervozna - a taj problem neće riješiti ni jedna pilulica .

O da Reductil radi savršeno svoj posao, ja sjedim po 14 i više sati pred kompjuterom dnevno i ništa fizički ne radim a najveći put koji preodam mi je otići do auta. Pijem Reductil od 15 mg evo 16 dana i smršavio sam 8 kg. svaki dan pojedem onak ljep komadić mesa bez ičega i kupio sam one neke vitamine da si ne zeznem krvnu sliku a pojedem obavezno nešta od voća i pijem nekoliko velikih šalica kave sa mljekom. Reduktil djeluje samo na osjećaj gladi a ne skida kile. Ja ga popijem svaku veče oko 8 sati i spavam bez brige. Nema više ustajanja po noći i prežderavanja. Uz malo samodiscipline radi savršeno.
    Sad košta 281 kunu.
    A šta se tvoje nervoze tiče pokušaj sa apaurinom,normabelom ili xanaxom, možda pomogne.
    Nus pojava nemam za sad nikakvih, ni trčkalicu ni zatvor ni bilo šta drugo.

Datum pristupanja
    Nov 2005
    6,841

Početno

[quote="zoran.sunja"]
    Citiraj martinaP prvotno napisa
    A šta se tvoje nervoze tiče pokušaj sa apaurinom,normabelom ili xanaxom, možda pomogne.

Sorry, ali koji savjet... Ne bih se rado drogirala, hvala.

On topic, kilice lijepo idu dolje i bez tableta, polako ali idu.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •