Pokazuje rezultate 1 do 9 od 9

Tema: problemi s krvarenjima,ciklusom,spottingom i sl:(

Osoblje foruma krumpiric avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno problemi s krvarenjima,ciklusom,spottingom i sl:(

Prije trudnoće sam imala neolko puta ovulacijska krvarenja i dr mi je pripisala Dianu,bez kontrole hormona(po aknama i sl je zaključila da su u pitanju hormoni)
    I u trudnoći sam imala krvarenja-smećkasta-skoro čitava prva tri mjeseca-koja nisu prestajala ni utrogestanima ni dabrostonima,al hbd, s trudnoćom i frajerom je sve bilo ok.

Dobila sam mengu negdje godinu nakon poroda.DOk sam dojila(do 21.mj) menga mi je bila ok,lijepo 30/5,normalno krvarenje...
    e,sad malo bljak...
    otkad sam prestala dojit nisam bila kod ginekologa.skoro godinu,vrijeme je da odem,al prije moram malo pilat ovdje.

svaki mjesec 2 dana prije(a nekad i više) prije menge imam spotting,nekad i koji dan poslije.To sam pripisala hormonima i nisam se zamarala.
    AL svako tolko nakon npr.WC-a....il onako iz čista mira,imam smećkasto il rozo točkasto krvarenje,doslovno točkasto...

e,sad,po prirodi užasan paničar umišljam da imam rak grlića budući da su mu ta krvarenja glavni simptom....
    naravno da ću ić kod gin.
    slj.tjedan.
    al ne želim s ovakvom strašnom pretpostavkom ići tamo

Pa ako ko ima imalo slično iskustvo..samo me zanima..

usput,otprilike u isto vrijeme mi se ciklus skratio na 22-28 dana i menstruacija postala obilnija,a,sad se ispričavam na gadnom opisu,krv dosta gusta i puna ugrušaka/komadića?

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Nema mjesta panici. Izvadi hormone i napravi papu, i ako je potrebno briseve. Možda je u pitanju pad progesterona.

ispričavam na gadnom opisu,krv dosta gusta i puna ugrušaka/komadića?
    Ovo ne mora značiti ništa loše, a pogotovo ne to što ti misliš...

Što se tiče spotinga i skraćenog ciklusa, meni je pomogao vitamin B6, ali najbolje ti je da odeš do ginekologa i napraviš spomenute pretrage.

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

javi kako je bilo.

Zrina avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

Ja sam imala potpuno iste simptome nakon kiretaže: svako malo to točkasto krvarenje.
    Dobila sam terapiju Dabrostonom kroz tri ciklusa i već se u zadnjem stvar stabilizirala-očito je bio neki problem sa progesteronom. Ipak, napravila sam odmah papu i briseve tako da sam bila mirna.
    Nadam se da je tako i kod tebe stvar samo u malo poremećenim hormonima.

vikki avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Isti problem nakon laprsc. odstranjivanja ciste (endometrioza). Dabrostoni nisu pomagali 3 ciklusa, ovaj mjesec ih prestala uzimati i smanjilo se (samo nekoliko sati 12/13 DC). Također i spotting:pet, šest dana prije ciklusa (prvi put u životu, inače bio eventualno par dana poslije ciklusa), a sad jedva čekam da vidim hoće li ga biti i ovaj mjesec.

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

javi kako je bilo.
    I mene zanima kako je bilo. Krumpiriću, kakva je situacija???

Osoblje foruma krumpiric avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

naručila me za sutra pa javim...
    hvala vam cure na brizi

budući da imam prištiće i dlaketine i sl. nadam se da su hormoni :/

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Citiraj krumpiric prvotno napisa
    naručila me za sutra pa javim...
    hvala vam cure na brizi

Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Krumprić, ja sam imala 6 mjeseci prije trudnoće ovakve probleme, totalni hormonalni disbalans koji se na hormonskoj slici nije toliko vidio, ali ja sam bila u rasulu i pod ogromnim stresom. Onda sam čudom ostala u drugom stanju tijekom jednog lijepog odmora, dok mi je doktor već počeo pripremati terapiju klomifenom (FSH mi je bio oko 16, užas živi).
    ~~~~~~ da je sve ok i javi kako je bilo

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •