Prije trudnoće sam imala neolko puta ovulacijska krvarenja i dr mi je pripisala Dianu,bez kontrole hormona(po aknama i sl je zaključila da su u pitanju hormoni)
I u trudnoći sam imala krvarenja-smećkasta-skoro čitava prva tri mjeseca-koja nisu prestajala ni utrogestanima ni dabrostonima,al hbd, s trudnoćom i frajerom je sve bilo ok.
Dobila sam mengu negdje godinu nakon poroda.DOk sam dojila(do 21.mj) menga mi je bila ok,lijepo 30/5,normalno krvarenje...
e,sad malo bljak...
otkad sam prestala dojit nisam bila kod ginekologa.skoro godinu,vrijeme je da odem,al prije moram malo pilat ovdje.
svaki mjesec 2 dana prije(a nekad i više) prije menge imam spotting,nekad i koji dan poslije.To sam pripisala hormonima i nisam se zamarala.
AL svako tolko nakon npr.WC-a....il onako iz čista mira,imam smećkasto il rozo točkasto krvarenje,doslovno točkasto...
e,sad,po prirodi užasan paničar umišljam da imam rak grlića budući da su mu ta krvarenja glavni simptom....
naravno da ću ić kod gin.
slj.tjedan.
al ne želim s ovakvom strašnom pretpostavkom ići tamo
Pa ako ko ima imalo slično iskustvo..samo me zanima..
usput,otprilike u isto vrijeme mi se ciklus skratio na 22-28 dana i menstruacija postala obilnija,a,sad se ispričavam na gadnom opisu,krv dosta gusta i puna ugrušaka/komadića?