pridružujem se "užasnutima"... OK, iskreno, ne znam (nikad nisam baš dublje zagledala) stanje otprije, ali sada se čini nekako, khm..., "ččudno" u najmanju ruku... kao da je sve nekako "izloženo", odmah se vidi, "vani je", ne znam ni sama kako objasniti...
ali mene još najviše muči grozan svrbež i osjećaj ko da je ostalo "zraka" unutra (počelo tek prije par dana! 4 tjedna sam od poroda), kako se to može riješiti? nisu "vjetrovi", ali je tako neugodan osjećaj da "ima nečeg" unutra... uh...

) stanje otprije, ali sada se čini nekako, khm..., "ččudno" u najmanju ruku... kao da je sve nekako "izloženo", odmah se vidi, "vani je", ne znam ni sama kako objasniti...
Odgovori s citatom
i tako proslo jos par godina,ja kod ginica a on meni wow kako ocuvana
a ja tako kao elin nis od seksica, :/ muz nasao bolju gospoju :shock: a meni sve ono od ginica odzvanjalo "ocuvana"ma mos mislit :? ma za koga ocuvana
pa necu je u galeriju postavit kao eksponat,i ja resim da je malo pohabam :D dodje drugi muzic a on ce meni jao sto si uska,i to resim da promjenim,i rodim ceru,sa malo sivenja nis se nevidi,al puse ihaaaaaaa i tako jos uvjek al znam da ce se opet skupi
ma, moš' si misliti. Beberonka ima dobar recept, po meni najbolji.
ah ah....gdje su ona stara vremena...... nekad bilo sad se spominjalo....
s time da mi je cervis nevjerojatno nisko, na po prsta mi je, a prije je bio jako visoko. Zapravo cijela rodnica mi sad djeluje široko i dosta plitko.
. Još i povremeno pipne,“ hm,da,da..“ i nastavlja on i druge teme – „recesija, kriza, da, stanje u medijima je grozno..,“,a ja ležim i ćirim odozgo.
, ovo nek ti je pouka da upozoriš nadležne (ako bude potrebno) da ne moraju baš na tom koncu štedjeti, nije baš tolika kriza u Hrvata.
kako bi izgledali ti doktori i doktorice?