morena24 prvotno napisa
![]()
nemoj se ljutiti, ja ne bi - manje se čuje kad samo jedna pušta vjetrove nego dvije u duetu, a osim toga uvijek mogu svaliti na osobu do (daaa, takva sam ti ja - zločesta).
kaj on zna, kod mene nema sexa od poroda, odnosno već 16 mjeseci, ali s obzirom kako TM reagira na to, čini se bolji od mog, pa ćeš ti vjerojatno vidjeti sex koji put, što ti nije loše, tek toliko da se podsjetiš kako je dobro bilo.morena24 prvotno napisa
ja ti kegelove nisam radila, mislim da ti je to rekla oblak u bikiniju ne ja. Ja sam ti koma kombinacija: lijena za vježbanje za poludit, a još k svemu i zaboravna, tak da sam možda ukupno dva put skupila gđumorena24 prvotno napisa
![]()
kao da se gđa može fakat skupiti, moš si mislit.
Sve je došlo u normalu samo od sebe, mislim u normalu - nije više tunel, nego postoji naznaka malih i velikih usana (kužiš). Moj ginić veli da je malo bolje (za razliku od onog "Vama su potpuno devastirani mišići međice" - mislim, kad ti to kaže ne ostavlja ti previše mjesta za nadu da će se sve vratitit u normalu), ali dobra ili loša vijest (nisam ziher kako ćeš to primiti) je da sam pitala ginića i da mi je čovjek rekao da ti nikada neće biti onako kako je bilo, uvijek će biti veće.
Pitanje: u kaj da uložimo lovu u pilates ili u šminkanje gđe?Nemoj se smijati, ovo je fakat ozbilno pitanje, jer iako nemam sexualni život mislim ga nabaviti i to uskoro.