-
Kaj su sve vas redom pariške guvernante odgajale? Pa i ja sam rodila i ja sam bila u takvoj situaciji i nije me ni najmanje smetala promenada jer sam grlila svoju ljubav i baš me briga jel' me tko u tom trenu gledao ili nije! Nisam to uopće ni najmanje smatrala nedostatkom intime jer to je ipak bolnica i za to mjesto i taj trenutak em mi je bilo normalno, em svejedno! Na koncu, kad su ne kućnim porodima prije "modernog doba" u bolnicama sudjelovale žene iz pol sela i pol familije, kaj su one imale, po vašem mišljenju, intimu i dostojanstvo? To je jednostavno prirodno i normalno! I na koncu, po čemu je moj post izazvao toliku sablazan pojedinih moralistkinja, dok istovremeno te iste podrobno opisuju izglede svojih "Gospođa"??? Po meni je onda cijela ova tema totalno neprikladna i cijelu bi je trebalo obrisati!
Naposlijetku, nisam navela psovku, nego točkice, koliko je meni poznato to je isto kao na radiu ili tv-u onaj piiiip za proste riječi, a korisnica Optimistična je u svom postu navela konkkretan prosti sleng pa je kazna izostala!!! Očito se radi o dualizmu kriterija po Orwelu - neki su jednaki, neki jednakiji!
I samo za kraj da pojasnim onima kojima mozak ne funkcionira dobro zbog hormona (moj hvala Bogu još uvijek savršeno šljaka za 26. tjedan trudnoće!) - nije poanta moje priče bila smiješna situacija ili dotična rodilja, nego osobni doživljaj moje sestre koja je u stvari zapanjeno prepričavala svoj trenutni strah od nadolazećeg vlastitog poroda, pri ulasku u svoj box, a obzirom je cijeli život frajerica i fajterica i muško i doma i na poslu među muškima, to je ono što je meni u cijeloj toj priči bilo smiješno, ali eto, svima u našem stvarnom svijetu, tko je priču čuo, zaista je to i bilo smiješno, samo u ovom virtualnom je to nešto prestrašno!
Pa drage moje, onda se zgražajte i dalje, ha što vam ja mogu?!
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma