Pokazuje rezultate 1 do 50 od 233

Tema: Izgled vagine - horor!

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Aug 2020

Početno

Citiraj zutaminuta prvotno napisa Vidi poruku
    Pa vrlo nisko, jer je i grlić nisko. Ne znam. Moguće je da mi se maternica spustila.
    Mislim da ti je to. Ginekolozi UOPSTE ne spominju zenama prolapse sko se ne zale i nemaju nekih simptoma. Kod mene je vagina glatka bila prije i sad. Materica je visoko gore gdje je bila i prije. ALI, ulaz u vag je otvoren i svo tkivo je izlozeno sto NIJE bio slicaj prije. Ta uretra mene smara jer se nalazi u vidu kvrge sa prednje strane vagine. Boli me i zulja. Kad stisnem vag vrati se u neki "ispravan polozaj". Na prednjem zidu vagine imam isto kao neko izbocenje. Prilicno sam sigurna da toga nije bilo prije. Valjda je to mjehur koji se malo spustio. Straznji vag zid je super IZUZEV debelog crijeva koje lagan prolabira odmah dole na ulszu. Inace od tog imam pritisak u rektumu i neko zuljanje. Haj to mi ne smeta toliko, ali ova uretra i mjehur ce me ukopati stvarno ak se to nekako ne rijesi jer ne mogu da sjedim. Zasad mi to pripisuji oziljnom tkivu al ima 6.5 mjeseci otkako sam rodila...

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj senainter prvotno napisa Vidi poruku
    Mislim da ti je to. Ginekolozi UOPSTE ne spominju zenama prolapse sko se ne zale i nemaju nekih simptoma. Kod mene je vagina glatka bila prije i sad. Materica je visoko gore gdje je bila i prije. ALI, ulaz u vag je otvoren i svo tkivo je izlozeno sto NIJE bio slicaj prije. Ta uretra mene smara jer se nalazi u vidu kvrge sa prednje strane vagine. Boli me i zulja. Kad stisnem vag vrati se u neki "ispravan polozaj". Na prednjem zidu vagine imam isto kao neko izbocenje. Prilicno sam sigurna da toga nije bilo prije. Valjda je to mjehur koji se malo spustio. Straznji vag zid je super IZUZEV debelog crijeva koje lagan prolabira odmah dole na ulszu. Inace od tog imam pritisak u rektumu i neko zuljanje. Haj to mi ne smeta toliko, ali ova uretra i mjehur ce me ukopati stvarno ak se to nekako ne rijesi jer ne mogu da sjedim. Zasad mi to pripisuji oziljnom tkivu al ima 6.5 mjeseci otkako sam rodila...
    Suosjećam... to je baš gadno.

Htjela sam napisati da postoje posebni prstenovi (pesari) koji podižu mjehur i maternicu i drže ih u ispravnom položaju. To postavlja ginekolog, a onda ideš 1x mjesečno na kontrole. Evo malo više o tome https://poliklinika-harni.hr/novosti...lvicnih-organa, ali ne znam je li to primjenjivo u tvom slučaju. Nadam se da će se naći neko rješenje. Sretno!

Datum pristupanja
    Aug 2020

Početno

Citiraj Peterlin prvotno napisa Vidi poruku
    Suosjećam... to je baš gadno.

Htjela sam napisati da postoje posebni prstenovi (pesari) koji podižu mjehur i maternicu i drže ih u ispravnom položaju. To postavlja ginekolog, a onda ideš 1x mjesečno na kontrole. Evo malo više o tome https://poliklinika-harni.hr/novosti...lvicnih-organa, ali ne znam je li to primjenjivo u tvom slučaju. Nadam se da će se naći neko rješenje. Sretno!
    Kaze ginekolog da meni ne treba pesar ali ipak na moje insistiranje pokusao je da stavi. Ja nissm mogla podnijeti bol. Urolog mi je dao kao cunjice za vaginu da vjezbam prije skoro 3 mjeseca, al mene je toliko tad boljelo d anisam ni pokusala jos. Uskoro cu pokusati pomalo da to vkezbam. Kazu da bi 15 min dnevno moglo dovoljno ojacati vag misic da bolje drzi. Takodjer olaniram probayi laser. Urolog mi veli da je prolaps jako mali za operaciju dizanjq mjehura al eto ako nista ne upali ja cu to jednostavno morati jer ne znam vise sta drugo. Inace vjezbam svaki dan po pola sata to sam jedino mogla od bolova...

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •