Evo curke da se javim i sumiram ginekološki pregled:
1. radila papa test - neuredan. Gljivična upala treća po redu u 11 mjeseci (od poroda). Ni sada nije dobro jer znam da upala nije prošla, pa bi trebala ovih dana ponoviti papu i vidjeti dalje;
2. otvorena 1,5 poprečni prst ili 3 cm, prolaps vaginae. Trebala bi na operaciju i za to mi je ginekolog rekao dati uputnicu za SD na kojem sam rodila, ali je problem da takve operacije ne pokriva zdravstveno (spadaju u uljepšavanje zamisli netko grudi, netko usne, a ja jelte...hm). Ove na SD sam mislila napasti da mi izvole popraviti što su sfušali ali ispada da ljudi nisu sfušali, već se to jednostavno događa, jer koliko mi je ginekolog objasnio prilikom poroda dijete sebi napravi put - moje je uspjelo napraviti čitavu autocestu;
3. za gljivičnu upalu dobila kremu jer vaginalete ispadaju iz mene, ali niti sa kremom nije bila bolja situacija što se ispadanja tiče. Osim toga, prvu turu nisam dovoljno duboko gurnula u gospođu pa se zapjenila kao pred brijanje kod poroda. I kaj sad briši, psuj, mijenjaj posteljinu (MM neprisutan - i mazga nauči ponekad lekciju). Kremu potrošila za 5 dana, a trebala sam je primjenjivati 8 dana i kaj sad Zovem ginića, veli o.k. malo ste previše aplicirali - da previše, ali k vragu ima i gdje stati.
U svakom slučaju tulum. A najbolji mi je moj ginić - veli ako mislite imati još jedno dijete ne idite na operaciju jer će vam se sve raspasti prilikom drugog poroda. Ja :shock: , pa čovječe božiji kaj bi sad trebala, izgledati ko avionska pista. Ma tulum na kvadrat. Odgovorno na ovom mjestu izjavljujem da mrzim muškarce, njima je sve to problemčić a da se radi o njihovom najmilijem e onda bi to bio proooblem katastrofičnih razmjera. Vjerujte mi kad vam kažem da mi je trenutno raspoloženje ovo a kada je tako znam da će uskoro postati ovo