Citiraj kerida prvotno napisa
moja definitivno nije kao prije, imam lijevi epi. i kao da je malo pretegnuo šavove u tu stranu , pa mi ona strišava u lijevo.
ma to mi ne bi toliko smetalo da sluznica sa desne strane nije malo jače nategnuta pa sam skoro pri svakom odnosu pucala nekih 2 god nakon poroda.
kod mene je slična situacija, isto epi na lijevu stranu, prezategnuto (pa kad piškim, redovito je zalijem) + sluznica koja izviruje (kao da na tom mjestu fali jedan šav, ali zato drugdje naš vrli privatnik nije štedio konca: 7-8 vanjskih šavova i čitavo brdo unutarnjih za bebu od 2800g) + ožiljak debeo jedan prst, onako baš fino ispupčen.

inače, ožiljak je, kaže moja ginica, uredno zarastao, ali sve zajedno izgleda očajno. sada će mi biti šest mjeseci od poroda, od početka radim kegela tako da se sve skupilo koliko je moglo. btw, ožiljak je nekada bio ravan, ali sada, kada se djelomično stisnuo, krivuda.

cure, znate li kakav je sam postupak korekcije, koliko boli rana nakon njega, da li opet tjednima, da ne kažem mjesecima, kao nakon epi? gdje je najbolje ići?
joooooj, sve me ovo ubija u pojam...