-
soor i relaktacija?
Odlučila sam započeti s relaktacijom nakon 15-ak dana nedojenja i neizdajanja jer mi ni nakon ture bromergona mlijeko nije otišlo....inače sam dijabetičar, imala sam problema s dojkama i na preporuku liječnika pila antibiotik i bromergon...
beba sad ima mjesec dana i kad smo izašle iz rodilišta ...nakon 5-6dana ona je dobila soor....nju sam izlječila rojazolom ali sebe nisam uopće mazala jer mi nitko nije rekao...(onda nisam mogla dobro još sjediti i čitati RODU)
nakon 15 dana nedojenja bradavice su se sredile....i sad kad sam je počela stavljati na prsa bradavice su se isti dan oštetile....ne vjerujem da je zbog lošeg položaja jer je samo par puta sisala...i sad me opet bole...kako sam se počela i izdajati primjećujem već i lijepi mlaz iz desne dojke...(nadam se da je to dobar znak.....utješite me)ali iz lijeve ga nema i ima dosta manje mlijeka
Eto to je ukratko moj problem pa molim pametne glavice s ovog foruma da mi pomognu...da li da se sad počnem mazati rojazolom i da malo odgodim direktno stavljanje na prsa pa da se samo izdajam....jer strah me opet one stravične boli od prvog puta....zbog dijabetesa ne smijem si priuštiti opet rane jer bi mi mogla opet doći i temperatura zbog koje sam prije 15 dana sve prekinula i pila antibiotik....
eto cure...pišite šta da radim..... :/
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma