-
Blister ili?molim pomoć!
U ravnini bradavice,par cm ispod imam nešto kao prištić,jako pecka općenito a pogotovo kod podoja jer je bebina brada baš na njemu!moram naglasiti da sam prošli tjedan na toj dojci imala upalu kanalića,sa temperaturom,uspjela sam ga razbiti(začepljenje)sa oblozima i izdajanjem ali kakav je ovo sad prišt!okolo je crvenkasto,a na vrhublago bjelkasto!jako peče,neznam da li ga treba probušiti?molim vas da li znate što je to i kako da ga otklonim sa cice!?
imam još jedno pitanje! nakon te upale a kad bolje razmislim od početka dojenja,na toj cici beba jako negoduje,kao da ne može vući mlijeko(na drugoj to radi tako fino) kako da pojačam protočnost mlijeka,jer na toj cici uvjek bude puno duže a poslije traži još,kao da u njoj nema dovoljno mlijeka ili nemože navući!pliz pomozite!
-
-
ajde uzmi telefon i nazovi savjetnicu na SOS, najbolje je direktno komunicirati
-
pink,
jesi zvala?
-
Samo da odgovorim što je bilo!uglavnom mislim da mi se upalio onaa jedna kvržica za podmazivanje bradavice(nadam se da kužite o čem pričam) sazrilo je ja stisla izašlo malo bijelo i sad je ok!
-
podizem topic jer nemam pojma sta se mojoj desnoj ciki dogadja...od jucer me pecka kada v. jede, nista osobito bolno no primjetno. Kada ne doji sve ok. Na granici bradavice i areole imam kvrgicu..pristic :? opce ne znam kak da to opisem...nista veliko ali je tu.normalne je boje, malo tvrdje konzistencije. po onom sta sam o blisterima procitala blister nije. nisam imala nikakvih problema svih ovih 6 i po mjeseci, v. doji kao i inace...samo eto od jucer me pecka ta kvrzica.pobogu, sta je to?????
-
Je li to mozda beba nazuljala?
Zubici, nekakva nervoza, pojacano sisanje?
-
i dalje ne znam...sise kao i inace, zubice vec imamo, neke, pa nije bilo takve reakcije kad su izbijali, al cini mi se da prolazi...
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma