Citiraj paid prvotno napisa
ja ssam trudna 37 tjedana. Od rodilišta do kuće imamo 1,30 min vremena vožnje.
Pripremila sam za izlazak iz rodilišta autosjedalicu da u njoj nosimo bebu. Znači apsolutno ne griješim iako mi neki govore da ne smijem novorođenče iznositi iz rodilišta u autosjedalici.

Bebe su vam savršene....
paid, ne griješiš, greška bi bila voziti je na bilo koji drugi način, jedino je ovo sigurno (uz ispravno vezanje same sjedalice i bebe u sjedalici - pogledaj malo teme o ispravnom postavljanju sjedalica i kako vezati sasvim male bebe)

ja sam rodila s 31 tjednom, beba je rođena sa samo 1220g i 39 cm, i nijedan drugi izlazak osim u sjedalici (ili, da je imala problema s disanjem, u atestiranom krevetiću, NE u košari) nije dolazio u obzir.
nama je do kuće trebalo skoro sat vremena (vožnja po zagrebu) i ne mogu si više zamisliti držati bebu u rukama
prva cura nije izašla u sjedalici , kao bila je premala s 2400g (uvjeravanja okoline da se prva 3 mjeseca beba ne smije voziti u tome - koja glupost ), onda nisam znala dovoljno o sjedalicama, i ja ne znam kako sam preživjela taj strah dok nismo stigli kući - nikad više nijedna nije bez sjedalice

Stijena , ovdje je komotno mogao biti i naslov "jako mala beba u autosjedalici"