-
Dr. Mišković i SD
Eto, zbog rizicne trudnoce i ucetalih posjeta na SD-u prebacila sam vodjeje trudnoće kod DR. Miškovića...
Molim trudnice i vec mame, koje su bile kod Dr. Miskovica za iskustva...ako je nekoj vodio porod bit ce mi drago cuti kakav je...
Moj prvi dojam je bio jako pozitivan...sad cemo s sretati svaki tjedan...pa sam malo radoznala kako ce to biti...
hvala...
-
Od mene samo pohvale!!! Nije mi vodio prošlu trudnoću, već samo pred kraj i radio mi je CR - prezadovoljna sam! Stručan, pristupačan, hoće sve objasniti... u svakom slučaju ovu trudnoću ću kod njega voditi od početka - baš se trebam naručiti za pregled krajem listopada, al mi je sestra rekla da ga možda neće biti... :/ Želja mi je VBAC i baš me zanima njegovo mišljenje, jedva čekam da odem na pregled i konzultacije!
-
strippy, imas pp o vbac kod m
-
realna, za dr.Miškovića imam samo riječi hvale. Zadanjih 13 tjedana sam vodila trudnoću kod njega,uvijek je bio otvoren za razgovor i objasniti mi sve što me je mučilo.Kako smo pred kraj znali da ću morati na carski,sam je rekao da će mi ga on raditi. Igrom slučaja isplo je da je bio spriječen ali došao je u predrađaonu, rekao da neče moći on ali da je o mojoj trudnoći i svemu obavijestio dr. Hafnera koji mi je i završio trudnoću.
Sad kad sam ponovno trudna ne dvojim ni malo kod koga ću ići. Naravno dr. Mišković, i baš mi je drago da još radi s obzirom da je sad zamjenik ravnatelja Sv. Duha.
-
Potpisujem! Evo ja bila na kontroli i kako sad stavri stoje imam zeleno svjetlo za VBAC! :D Sutra idem kod njega na uzv i nadam se da ćemo saznati spol...
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma