Pokazuje rezultate 1 do 15 od 15

Tema: PICA ZA TREN OKA

ivananeda avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno PICA ZA TREN OKA

NE MOGU DA NE PODELIM SA VAMA JOS JEDAN BRZINSKI RECEPT
    Umutiti 1 jogurt, 3, jajeta, 1 prasak za pecivo, pola case ulja, i brasna toliko da smesa bude zitka, znaci vise tecna , gusca nego za palacinke. Naliti u nauljan i brasnom posut pleh, ili oblozen pek papirom, preko testa naliti kecap, preko sunku, po zelji gljiva, kackavalja/gaude/, origano i peci na 220 u zagrejanoj pecnici 15-20 min. Brzo a vrlo ukusno

tinkie winkie avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2004

Početno

za koliki je to pleh? Koliko bude po visini tog tijesta u plehu kad ga izliješ?

ivananeda avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

razlijem uvecipleh da testo bude tanje ali testo je vrlo ukusno te i ako je deblje ne skodi.Prijatno

Joe avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Baš ću probati za vikend, super zvuči!

BAŠBAŠ.. avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Upravo mi je u rerni, pa se javim kasnije s dojmovima!!

Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

Ja sam ga danas pravila ali....nije baš jako dojmio moje,sve ok ali tijesto je slatkasto pa ne paše šunki,siru...

D 1998.
    I 2007.

BAŠBAŠ.. avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Da ni meni tjesto nije sjelo..

paci avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

podravkino namjensko brašno za pizzu + jedan suhi kvasac + 2dl vode (onako kako piše na vrećici) - nema previše filozofiranja, samo to se pomješa, malo ostavi i ispeče (naravno, sa svim dodacima).
    ja jedino gore tijesto obavezno namažem s maslinovim uljem i malo češnjaka, onda paradajz, origano itd. i uvijek imam u kući bar jednu vrećicu tog brašna

tinkie winkie avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2004

Početno

Zato što nije u osnovnoj smjesi navedena sol. Zbog toga vam je tijesto ispalo bljutavo. Stavite drugi put prstohvat soli, vjerojatno bi trebalo ispasti dobro

BAŠBAŠ.. avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Uvijek imam problema s tjestom za pizu, il je premekano ili pretvrdo.. ajde nabacite koji recept!

Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

sva znanost u tijestu je da ga treba dooobro izmjesitit ( min. 10 minuta - ako ti to ide dobro, ako ne onda dodati jos 5 min mjesenja )

bilbo

Početno

nemam se baš čime pohvaliti al možda će neke od vas zanimati: MD i ja smo veliki picoljupci i isprobali smo brojne recepte za tijesto, i mnoge gotove i polugotove pripravke

međutim, jednoga dana u Maxi Konzumu na Črnomercu (ZG) naletjeli smo na svježe tijesto za pizzu proizvođača Frumentum - e, to je nešto nevjerojatno, nema da omane! ima ih u pakiranjima od pola i 1 kg, možete ga pronaći u vitrini između kruha i kolača, i toplo ga preporučujemo za svega par kuna

eto, nije baš domaćinski , ali možda vam posluži kad se umorite od traganja za savršenim receptom i tijestom; ovo u Konzumu se vrlo brzo ujutro rasproda pa mi uvijek kupimo 4-5 paketića i spremimo u zamrzivač - uvijek spremni

paci avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Citiraj bilbo prvotno napisa
    ima ih u pakiranjima od pola i 1 kg, možete ga pronaći u vitrini između kruha i kolača, i toplo ga preporučujemo za svega par kuna
    ovo ima u većini pekara - to je u stvari tijesto za kruh, i da mi ga također povremeno koristimo (ali i na druge načine, ne samo za pizzu)

aleksandra70vanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

bilbo je vjerovatno htjela preporučiti baš tog proizvođača
    ja sam uzimala u pekarama pa mi baš nije bilo nešto, bolje mi je moje
    ovo ću baš probati

bilbo

Početno

Citiraj aleksandra70vanja prvotno napisa
    bilbo je vjerovatno htjela preporučiti baš tog proizvođača
    ja sam uzimala u pekarama pa mi baš nije bilo nešto, bolje mi je moje
    ovo ću baš probati
    aleksandra70vanja, e točno tako! tijesto koje smo nalazili po pekarnicama nije ni blizu ovome, tijesto bi uvijek bilo sličnije kruhu nego pizzi, dok je s ovim koje sam vam preporučila sasvim druga stvar - prava pizzerija u toplini doma, važno je samo prethodno dobro zagrijati pećnicu da što bliže odglumi krušnu peć (stavite na najjaču temperaturu i nećete pogriješiti, jer - koliko je meni poznato - krušne peći se zagrijavaju i na preko 600 stupnjeva, ali takvu raskoš nažalost nudi malo koja od domaćih pećnica; zato nafrljite dokle ide i bit će okej )

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •