-
trudnoća?
Ciklusi mi traju 28-35 dana i nikada do sada nisam ranije prokrvarila. Sad se to desilo otprilike 21. ciklusa i trajalo nekoliko dana - slabo krvarenje , nekad točkasto, nekad malo jače, pa skroz smeđe uz lagani pritisak i napetost u trbuhu. Budući da sam imala odnose u plodnim danima, dakle postoji mogućnost trudnoće, ali nekako ne vjerujem.Samo me zanima dali je netko imao slična isustva na početku - znam da može biti u pitanju implantacijsko krvarenje, ali i vjerojatno problem s hormonima, cistama ... Hvala
-
Ja sam pre 2-3 godine imala taj problem, tackasto smedje krvarenje, tada niti sam "radila" niti racunla na trudnocu, znala da je neki poremecaj. Otisla kod ginica, on mi rekao neki "estrogenski probiv"- pitaj Boga sta to znacilo
i dao mi dabraston nedelju dana nakon cega dobila ciklus. Od tada se to nije nikad vise ponovilo. Kad sam pitala razlog od cega moze biti dr je rekao da moze da bude od stresa- a tada sam ga imala ono basssssss puno pa sam sve to i stresu prepisala. U svakom slucaju idi kod dr i proveri, mozda je kod tebe sasvim drugacije. Meni je ovako bilo
Pozdrav
-
Hvala ti, meg. I ja sam znala imati smeđe krvarenje par dana prije prave mjesečnice, ali ovo sad je puno ranije (10 i više dana) i najprije je bila svježa krv, kao sitne točkice, pa mi je to čudno. :? Ma strpit ću se još tjedan dana i sve će se znati
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma