Originally Posted by
AdioMare
Ne predlažem rezervno rješenje koje bi omogućilo tebi da se ne uplićeš jer je teško kada ne znaš detalje, međutim, da postoji alternativa sigurno bi ju ti već dokučila.
Riječ je o tome da neki dečki iz razreda spremaju neugodno iznenađenje prof.iz tjelesnog. Naime, dosjetili su se da napune balone vodom, stave iznad ulaza u dvoranu i to instaliraju tak da padne na prof. kad će otključavati vrata. Problem je što je prof. inače stroga, zna zaurlati i na manje stvari od ove. Kaj je najgore-mislim da je to izvedivo zbog vrlo specifičnog ulaza u dovranu. Sve se nadam da će odustati. Problem je taj što se radi o dečkima koji i inače imaju nezgodno ponašanje, s njihovim roditeljima nisam baš nešto dobra, a ni oni baš nisu pokazivali nakanu da ponašanje svoje djece sankcioniraju. Zato bih se nekak držala po strani i ne uplitala se, a pogotovo ne moju M. jer je logično da ako ih ja obavijestim pomisle kako je M. izvor informacija.
Nekak mi se čini da ću se praviti da sve to nisam čula. Što se tiče pravih prijateljica moje kćeri-rekla bih roditeljima bez razmišljanja jer sam si s tim ljudima dobra, družimo se i znaju da ne bi bilo zlonamjerno nego bi reagirali baš ovako kako kažeš.