Stranica 2 od 2 PrviPrvi 12
Pokazuje rezultate 51 do 53 od 53

Tema: Teta u vrticu sa epilepsijom?

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Citiraj anny42 prvotno napisa
    Poznata mi je ta priča, ako se radi o vrticu u zapadnom dijelu grada.
    Roditelji su upoznati s bolescu i uprava je odlučila da doticna teta, kojoj je malo ostalo do mirovine, ima stalno pomoc, drugu tetu kako ne bi ostala sama s djecom. Prijateljičina kćer je u njenoj grupi pa sam pratila razvoj dogašaja.

To je već sasvim druga priča, odnosno, ovakvo rješenje je po meni OK. Nije da teta ne može raditi svoj posao korektno već ga jednostavno, radi svoje bolesti ne može obavljati sama.

Pa pobogu ljudi, teta radi sa djecom koja joj ne mogu pomoći kada se napadaj dogodi. Nisam sigurna da li ste imali priliku prisustvovati takvom napadaju.

Ovo rješenje je fer i korektno. Teti ostaje njen posao, a djeca su sigurna!

Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

rokobj... u tvom slučaju radi se o nečem doista skroz drukčijem... ti svojim nedostatkom kose nisi ugrožavala ničiju ni sigurnost ni emocionalni razvoj i doista mi je žao što si doživjela takvo etiketiranje, no odgajatelj s težim oblikom epilepsije definitvino ugrožava i jedno i drugo kod djece

a svi vi koji tvrdite da djecu treba učiti prihvaćati takvu bolest i sl. pa dobro koliko dobro vi poznajete djecu? znate li s koliko vrsta strahova se oni susreću u predškoslkoj dobi?
    pa ne radi se tu o tome da odgajatelj ima problema npr. s nogom, pa šepa ili nešto sl. ovdje se radi o nepredvidivim napadima na koje se djecu nikako psihički ne može pripremiti (naravno...ovo stoji samo ako je situacija doista onakva kakvom ju je autorica opisala)...

Frida avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

Eto, priča je dobila svoju drugu stranu, još jednom smo naučili da ne valja suditi na temelju nepotpunih i nepotvrđenih informacija pa ću ja ovaj topic zaključati.

Stranica 2 od 2 PrviPrvi 12

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •