Pokazuje rezultate 1 do 8 od 8

Tema: Vene i kapilare

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    zrinska avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno Vene i kapilare

Bokić...
    Imam problema, pa bih molila da mi pomognete savjetima.
    Na natkoljenici su mi se počele pojavljivati ispucale kapilare i izbija mi vena. Mjesto na kojoj je vidljiva vena je bolno. Moram napomenuti da to nije zbog trudnoće ni kontracepcije. :? :?

we&baby avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

ah draga,

ne znam detalje ni uzrok kod tebe, ali znam da su u vecini slucajeva nasljedne, i da sprijeciti NE mozes. :/

ja sa 20 god vec, pune noge popucalih kapilara, polako pocele i vene da se vide. a sta da ti velim sad poslije trudnoce. uzas zivi. uglavnom tako je i mami bilo.

sve sam probala. potrosila love na hrpetinu mazalica. mah NISTA nije pomoglo.

eto javi ako sto djelotvorno otkrijes ali ja se jos samo uzdam u neprozirne najlonke . ježi ga

abonjeko avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Citiraj we&baby prvotno napisa
    ah draga,

ne znam detalje ni uzrok kod tebe, ali znam da su u vecini slucajeva nasljedne, i da sprijeciti NE mozes. :/

ja sa 20 god vec, pune noge popucalih kapilara, polako pocele i vene da se vide. a sta da ti velim sad poslije trudnoce. uzas zivi. uglavnom tako je i mami bilo.

sve sam probala. potrosila love na hrpetinu mazalica. mah NISTA nije pomoglo.

eto javi ako sto djelotvorno otkrijes ali ja se jos samo uzdam u neprozirne najlonke . ježi ga
    pa kobila suzy je nedavno imala rješenje s nekim svojim pripravcima od aromatičnih ulja (ako se ne varam).... :/ , pitajte ju....

cekana avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

Meni se pojavilo na dva mjesta neka nakupina sitnih crvenih točkica :shock: što bi to moglo biti? Isto kapilare?

sanja30 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2004

Početno

cekana, mogle bi biti kapilare.

ja ih isto imam po nogama, a vene se jos nevide, i to je nasljedno.
    tata mi ima prosirene vene s sestra ce ih cak morati ici operirati :/

a ja sam se samo bojala da ce se u trudnoci stanje pogorsati pa sam mazala Venotrexom i pojavilo se samo nekoliko novih. e sad dali je to zbog kreme ili bi tako bilo svakako, neznam.

uglavnom izbjegavaj tople kupke

Ivanna avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Ja imam popucane kapilare jako dugo. Mislim da od puberteta, al nisam sigurna. Vjerojatno nasljedno jer ih i moja mama ima.
    Po mom iskustvu, ne postoji čudotvorna krema koja će ih izbrisati.

Citiraj abonjeko prvotno napisa
    pa kobila suzy je nedavno imala rješenje s nekim svojim pripravcima od aromatičnih ulja (ako se ne varam)
    Ja probala...nažalost, stanje je ostalo isto. :/
    Možda treba duže koristiti ta ulja, neznam.

zrinska avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

I ja čitala da najviše utječe genetika, dakle što je tko nasljedio to i ima.

Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

naravno nasljedno,a ja ih već operirala iz estetskih razloga.I mislim da su te bolne već spremne za neki dogovor sa kirurgom

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •