-
koji svi nalazi obavezni u trudnoci + osiguranje
Koje su sve pretrage i nalazi sto obicno obavlja u trudnoci?
Uzela bih Croatia zdravstveno osiguranje, ali moram odabrati neki paket. Najbolje ako uzmem paket, koji pokriva sve obicne pretrage pa da ne moram nesto doplatiti za nalaze itd. Al' ne znam koje su to 'obicne'.
Kakva su iskustva ostalih trudnica koje idu kod privatnika?
Hvala unaprijed.
PS: Idem u polikliniku Vili.
-
Ja imam Optima paket i jako sam zadovoljna. Imaš pravo tri pregleda besplatno (koji ti pripadaju policom) i svi uzv su ti pokriveni. Za ostale preglede tražiš da ti Croatia pošalje uputnicu za npr. briseve, papu i slično što nije problem u niti jednoj poliklinici. Provjereno i za Vili. Sve urinokulture i krv sam vadila preko osiguranja u Breyeru i prezadovoljna sam. Najbolje uloženih 136,00 kuna.
-
Ma super. Tocno to sto mi treba. Jedino .... sto je s tim uputnicama? Zasto potrebna uputnica od Croatia, ako Breyer je na listu isto kao i Vili?
-
e - dobro - krivo sam razumjela. Breyer je kao ok. Nego za Papu i briseve treba uputnicu? Ako je to na listi osig. paketa, sve jedno treba uputnicu?
Ali sve jedno se slazem - 136Kn je fakat dobra investicija. Samo jedan UZ ili papa dode odmah 350, pa u trudnoci to dode dosta.
-
Nije to uputnica kao od opće prakse. Svaki puta kad trebaš ići negdje raditi nešto (Breyer, Vili) nazoveš Croatiu i kažeš da si naručena tad i tad i da ti tamo pošalju uputnicu. Ja sam ih iskoristila stvarno za čudo pretraga, tj. sve koje sam radila, a bilo je 3 urinokulture, 2 vađenja krvi, pregledi svaki mjesec...
-
Možete li mi malo pojasniti kako to sve funkcionira? Cijeli postupak!?Uplatom neke dodatne police osiguranja što točno dobivamo, možemo li mi birati ili? Nemojte se smijati, totalno sam neuka po tom pitanju!
-
-
-
hvala. prvo sam i gledala na sl. site-u, zato mi i nije bilo jasno sto ljudi misle da su isplativi ... nadala sam se da pogresno tumacim
-
ja vodim trudnoću u poliklinici vili i imam policu maksima od croatie. To ti je polica koja ti osigurava bezbroj pregleda kod gin. i laboratorijskih pretraga, plus imaš besplatni apartman u bolnici, (u rijeci gdje planiram rodit imaju njihove apartmane). Polica je 370,00 kn mjesečno.
-
-
Da li mi netko može napisati da li koja polica pokriva sve preglede kod privatnjaka u trudnoći? Ili barem koliko ih ima i koji su ( mislim pregledi). Nova sam u ovoj priči, 5 tjedana
Prvo me zanima Croatia osig. jer oni imaju ugovor s mojom privatnjačom.
Hvala cure na pomoći...
-
Podizem....
Koje osiguranje je najbolje sklopiti i sto sve ono pruza kod vodjenja trudnoce i poroda? Da li vrijedi od trenutka sklapanja, za odredjene ustanove ili privatnike po zelji?
-
Vrijedi za 2 tj nakon sklapanja. Opsege si pogledaj na njihovom siteu imaš sve, pa vidi koliko ti treba.
Ja imam maksimu i jako sam zadovoljna iako mi ne treba više toliko veliki opseg pokrića ja imam i dalje jer stvarno je isplativo imati.
Vodila sam obje trudnoće u Betaplusu.
A ne znam kako misliš vođenje poroda, na porod dođeš pa tko te dopadne, voditi trudnoću možeš gdje hoćeš. Popis suradnih ustanova imaš isto na stranicama.
-
Hvala ti. Nisam mislila na vođenje poroda, nego npr pravo na apartman ako je slobodan (to sam negdje procitala). Imam samo osnovno i dopunsko od hzzo pa istrazujem kako sto jednostavnije i povoljnije voditi trudnocu privatno, jer kod moje soc.izgubim cijeli dan samo za narucit se...
-
Ne mogu pronaci na stranicama CO... Treba li polica osiguranja biti sklopljena prije trudnoce ili se moze sklopiti u tijeku trudnoce pa koristiti nakon poceka od 15 dana/dva mjeseca kako kod koje osiguravajuce kuce?
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma